Kedves Adófizető Magyar Honfitársam!

orban vigyor

Orbán Viktor vagyok, Magyarország miniszterelnöke. Köszönöm, hogy kitöltve visszaküldte a legutóbbi nemzeti konzultációt és most megtisztel vele, hogy elolvassa levelem. Magyarázattal tartozom, hogy miért fontos Önnek is kettőzött erővel dolgoznia a munkahelyén.

Soros Györgyöt a híresztelésekkel ellentétben nem kockás pokróccal a térdén tologatják az ápolók valamelyik amerikai idősek otthonában. Ez hazugság! A milliárdos ügynökei segítségével most is azon dolgozik éjt nappallá téve, hogy elvegye az Ön otthonát, munkahelyét, családját. Soros György egy etiópot szeretne látni az Ön nappalijában, egy líbiait az Ön irodai íróasztalánál és azon mesterkedik, hogy dédunokáját már Mufaszának nevezzék el a kórházban. Ez veszélyes!

Soha nem volt ez a Nemzet nagyobb elnyomás küszöbén, mint most! Éppen ezért, mint az ország felelős miniszterelnöke, azt kérem Öntől, az új túlórakereten felül is vegye ki a részét a közös munkából, ezzel is segítve harcunkat!

Tudom, szívesebben menne el a gyereke karácsonyi műsorára, mint még három órát lehúzni a munkaidőn túl, de higgyen nekem, ez az Ön és családja érdeke. Az Ön izzadságán épül a kerítés a határon, amivel meg tudjuk akadályozni az Inváziót!

Tudom, hogy szívesebben látogatná meg beteg és idős szüleit, mint hogy a következő hétvégén is bemenjen dolgozni, de higgye el, az áldozata nélkülözhetetlen. Minden áldott hétvégén egy-egy újabb plakáthoz járul hozzá, hogy mindenki figyelmét fel tudjuk hívni a Veszélyre!

Tudom, 39 és fél fokos lázzal könnyebb lenne táppénzre menni, mint felülni a céges buszra, de nincs más választásunk. Dugovics Titusz a lófarkas zászlóval a mélybe vetette magát Nándorfehérvárnál, csak hogy mentse a Hazát. Hát milyen csöpp áldozat betegen hétvégi túlórát vállalni, a Haza érdekében, mondja?

Barátom, Honfitársam! Ne feledje, amíg összekapaszkodunk, amíg szó nélkül robotolunk, addig a vezetésemmel olyan stabil kormánya van Magyarországnak, amely minden Veszélyes Inváziótól képes megvédeni bennünket!

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Orbán Viktor

 

Stummer János


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com