Kálmán Olga Ibizáról cáfolta hogy Csintalan venné át a helyét

kálmán olga

Kálmán Olga a hivatalos Facebook-oldalán reagált azokra a hírekre, miszerint a rossz nézettségi adatok miatt elhagyja a Hír Tv-t és Csintalan Sándor veszi át az Egyenesen című műsort tőle.

„Hahó magatokat újságírónak nevező enter billentyűk! Szóltam előre, hogy fölösleges hülyeségeket írni felmondásról, kirúgásról, nézettségről. Bár tudom, hogy ez utóbbi különösen fájhat a kenyéradóitoknak, nehéz megemészteni, hogy a Hír Tv tájékoztat, nem agyat mos és még nézik is sokan, nagyon sokan”

– írta közösségi oldalán a műsorvezető.

Kálmán Olga a róla és műsoráról szóló írásokat megjelentető lapok tulajdonosának, a rejtélyes Habony Árpádnak név szerint is üzent.

„Szóval, szóljatok már a főnöknek (szerintem nem vagyunk cimbik vele itt a facebookon, ezért nem látja -bár ki tudja….) hogy szivesen, válaszolok személyesen is, ha kérdése van. Árpád! Itt vagyok én is Ibizán, ha van kérdés Egyenesen felteheted mielőtt bármit megírattatsz. Igaz, mi nem a buli negyedben vagyunk, és napközben ritkán érek rá, mert uno kártyázunk a Férjemmel és a Gyerekeinkkel, de összefuthatunk valahol egy fagyizóban. Üdv! K. O”

 


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com