Jön az új Michael Jackson lemez

502536-michael-jackson-617-409

michael-jackson-xscapeAz album számait az Epic Records elnöke, LA Reid válogatta össze, aki négy évtized demóit és kihagyott számait pörgette végig Jacksontól. A számokat neves producerek, köztük a Justin Timberlake-kel dolgozó Timbaland, valamint a Rihanna és Beyoncé lemezeit készítő Stargate aktualizálta. Reid ezt a folyamatot a dalok felfrissítésének nevezte.

“Michael hátrahagyott néhány zeneszámot, amelyeket nagy büszkeséggel mutatunk be a zenei producerek vízióinak segítségével” – fogalmazott.
Xcape címmel új Michael Jackson-lemez jelenik meg májusban, amely a néhai előadó archívumának nyolc, korábban még meg nem jelent számát tartalmazza.

A lemez deluxe változata a remixek mellett az eredeti formát is tartalmazza majd. Az Xscape az egyetlen olyan szám az albumon, amelyet eredeti producere, Rodney Jerkins varázsolt újjá, aki Jackson utolsó, Invincible című 2001-es stúdióalbumának felvételein dolgozott.

John Branca és John McClain, a Jackson hagyaték gondozói szerint az új lemez tükrözi a korán elhunyt sztár szellemét. Hozzáfűzték: Jackson örök maximalista volt, újabb és újabb producereket keresett zenéihez, új hangzást keresve.

A korongon McClain és Jerome J-Roc Harmon is szerepel producerként. Jackson 2009. június 25-én hunyt el 50 esztendősen műtéti altató és más gyógyszerek túladagolása következtében.

A pop királyának számos toplistás száma jelent meg pályafutása során, amely ötéves korában kezdődött. Legnagyobb sikerei közé tartozik a Thriller, a Bet It, a Billie Jean, a Bad és a Man in the Mirror.

2010-ben Michael címmel már megjelent egy kiadatlan számait tartalmazó album.


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com