Jól kiborította az emberbarát bajai lángosost egy embertelen anyuka

Szabó Richárd és az egyéves unokája

„Ma megkaptuk a magunkét. Egy »szeretetre« méltó hölgy kísérte gyermekét. Pont a teraszon szedtem be a poharakat mire a gyermek meghallotta a törpikék-mesét a teraszon. Kérlelte anyukát hogy itt üljenek le. Anyuka megtette a megjegyzést meglátván hogy pont egy hajléktalan bácsit invitáltam egy kiadós sajtos tejfölös lángosra plusz egy hurkára! A megjegyzés így szólt:

»Ez a hajléktalan étkezde , ide nem megyünk…«”

 – meséli Szabó Richárd, a bajai Sugóparti lángossütő a Facebookon. A kisvállalkozó arról híres a városban, sőt már országszerte is, hogy szívesen látja vendégül a környék rászorulóit a büféjében, emellett a téli zegernyében és a nyári hőségben is menedéket nyújt a betérőknek légkondicionált vendégterében, anélkül hogy elvárná, hogy fogyasszanak. Kitett a köznek egy ingyenesen használható vérnyomásmérő készüléket is, továbbá ingyen szódavizet kínál, sőt még a szomjas kutyákra is van gondja – írta róla korábban a Zoom.

A filantrópot mélységesen megdöbbentette az anyuka viselkedése, ezzel együtt reméli, hogy a nő egyszer a vendége lesz, és akkor elmondhatja neki, milyen érzés is a hajléktalan lét, milyen érzés számkivetettként , megbélyegezve, társadalmi öngyilkosságra ítélve lenni önhibán kívül.

„Utóirat: Én nem haragszom Önre, de csak azért mert megtanultam gyűlölni a gyűlöletet” – zárta bejegyzését Szabó Richárd.

Fotó: Facebook/Sugó-parti Lángossütő


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com