Január 1-jétől megszűnik az Erzsébet-utalvány

erzsébet utalvány

Jövő január 1-jétől hatályos adójogszabályok értelmében az Erzsébet-utalványok kedvezményes adózása megszűnik, közölték az utalvány hivatalos oldalán. Az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. ettől az időponttól kezdődően mind a papíralapú, mind az elektronikus Erzsébet-utalványok forgalmazását megszünteti-írja a 24.hu.

AA jelenleg forgalomban lévő, valamennyi érvényes, papíralapú vagy elektronikus Erzsébet-utalványt a mintegy 60.000 elfogadóhelyen, a megszokott kényelemmel használhatják fel az utalványbirtokosok a lejárati időn belül, legkésőbb 2019. december 31-ig. jelenleg forgalomban lévő, valamennyi érvényes, papíralapú vagy elektronikus Erzsébet-utalványt a mintegy 60.000 elfogadóhelyen, a megszokott kényelemmel használhatják fel az utalványbirtokosok a lejárati időn belül, legkésőbb 2019. december 31-ig. 

Mint írták, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. csak azokat a megrendeléseket teljesíti, amelyek ellenértéke legkésőbb idén december 27-ig bankszámlájára is beérkezett, az ezt követően jóváírt összegeket minden esetben visszautalja a megrendelőnek.

 


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com