Impressum

 

Alapítás éve: 2012

Alapító – Tulajdonos: 

George V. Mildner 

Szerkesztőségi cím/Editorial address:

HírHatár - NonProfit -Szabad Magyar újságirok és olvasok lapja   - Florida USA

Központi telefonszám/Editorial Phone:

00 1 (855) 460-6126 

E-mail: info@hirhatar.com

Association of Hungarian Journalists

Magyar Újságirok Országos Egyesülete (MÚOSZ)  

International Federation of Journalists (IFJ)  

United States Press Agency (USPA)

 

                  muosz140                            arton2763

werfdrftzh11

 

 

HÍRHATÁR – FÜGGETLEN AMERIKAI-MAGYAR HÍRÚJSÁG


A szabad magyar újságírók és olvasók lapja


A HírHatár, Független Amerikai-Magyar hírújság, magyar nyelven megjelenő független online nonprofit újság, mely a mindenkori magyarországi helyzeten keresztül a  kultúrától a bulváron át, egészen a közéletig, sokszínű, naprakész tartalmat szolgáltatunk.

16073785523_95841736d3_s “2015 Január 1-től az Amerikai Hírhatár Online Hírújság cikkeinek nyomtatott változatát az Országos Széchényi Könyvtár (Bibliotheca Nationalis Hungariae) is besorolja gyűjteményei közé.”

Egyéni hangvételű cikkek, publicisztikák jellemeznek minket, számtalan rovatunk, népszerű hírtartalmaink vannak, melyeknek köszönhetően hírportálként és hírújságként is megkerülhetetlenek és véleményformálóak vagyunk.

Nagy hangsúlyt fektetünk a határon túli magyarság önazonosságának megőrzésére,  fontos témákról, mint pl: ember és valódi közösség, örök érvényű elvek, nemzetek megkülönböztető sajátossága, emberi összetartásról és az amerikai magyarság mindennapi életéről készítünk cikkeket, interjúkat, sok éves szakmai tapasztalattal.

Részt veszünk, támogatjuk és tudósítunk minden fontos magyarok által szervezett eseményről és rendezvényről Amerikában. Térítésmentesen jelentetünk meg minden kulturális rendezvényt, támogatva és népszerűsítve ezzel a magyar kultúrát az Egyesült Államokban.

Az USA-ban és Kanadában él a külhoni vagy nyugati magyar diaszpóra kétharmada. Amerikaban élnek , számuk meghaladja a 2 000 000 főt. Sehol a világon nem oly erős és önálló a civil társadalom, mint az Egyesült Államokban. A magyarokról külföldön alkotott kép, de az országimázs formálása szempontjából is rendkívüli jelentősége van a magyar írott és elektronikus médiáknak.

Amerikai nemzettársaink magyarként való megmaradásának és magyarul tudásának fő oszlopa: a magyar templomok, a hétvégi magyar iskolák; a magyar cserkészcsapatok; a magyar közéleti és kulturális egyesületek, valamint a magyar nyelvű médiák!


Az Amerikai-Magyar HírHatár online újság  jogi képviselő irodája:


© Szerzői jogok: Minden jog fenntartva. Nyomtatás és az újság tartalmának minden további használata,másolása, továbbá részleges használata, csak a szerkesztőség engedélyével lehet.Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha linkelni szeretné az újság tartalmát.

 

 

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com