Így rimánkodik a kormány az afrikaiaknak, hogy telepedjenek már le Magyarországon

kotveny_hirdetes

”Szerezzen állandó lakhelyet önnek és családjának az Európai Unióban!” 444.hu

 így kezdődik a magyar kormány kétoldalas hirdetése, ami a NewAfrican magazin legfrissebb számában toboroz afrikai bevándorlókat (lásd még: migráns).

A hirdetéshez mellékelt szöveges anyagban megszólal Garamvölgyi Balázs bahreini konzul (aki, mint emlékezetes, ott bábáskodott Orbán Ráhel és Tiborcz István találkozóján a bahreini energiaminiszterrel, majd nem emlékezett semmire), és elmondja, hogy a program elsősorban a közép- és felsőosztálybelieket célozza meg.

A letelepedési kötvény 300 000 dollárba kerül, eddig 4000-et adtak el belőle.

És hogy mindez hol jelent meg? A NewAfrican magazin legfrissebb, 2016. augusztus-szeptemberi számában, amelynek címlapsztorija: „Belépés megtagadva – az európai menekülttáborok mindeddig ismeretlen története”.


One Comment;

  1. senki alfonz said:

    már megint , hazudtok , ferdítetek mert azok akiket invitál a kormány azok törvényesen törvényeinket vallásainkat , szokásainkat elfogadva , átvizsgálás után jönnek. ők fizetnek azért , hogy itt lehessenek nem mi ! nem mi fizetjük az elszállásolásukat , eü. ellátásukat stb . hanem maguk. és a legutolsó szempont , hogy ezzel is látszik ,hogy nem vagyunk idegengyűlölők

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com