Hirdetés

 

Miért érdemes nálunk hirdetni?

Mert a HírHatár.com  – Amerika – Kanada piacvezető hírportálja, Amerikai – Magyar HírHatár független magyar nyelven megjelenő online hírújság,  www.hirhatar.com  2012-ben indult, és a régió meghatározó médiájának számít.

A mindenkori magyarországi helyzeten keresztül a  kultúrától a bulváron át, egészen a közéletig, sokszínű, naprakész tartalmat szolgáltatunk. Egyéni hangvételű cikkek, publicisztikák jellemeznek minket, számtalan rovatunk, népszerű hírtartalmaink vannak, melyeknek köszönhetően hírportálként és hírújságként is megkerülhetetlenek és véleményformálóak vagyunk.

Egy nemzetközi független médiaértékelő cég mind tartalmában, mind látogatottságában egyedülálló regionális portálként jellemezte a HirHatár.com-ot.

Portálunk Magyarországon az Egyesült Államokban – Kanadában stabil, piacvezető szerepet tölt be a látogatottság és az ismertség tekintetében is. Sok, közérdeklődésre számot tartó ügyet mi tártunk először a nyilvánosság elé.

Cikkeinket az országos médiumok is rendszeresen átveszik. A HirHatár.com-nál naponta 20-30 ezer egyedi látogatót ér el az oldal, a letöltések száma pedig heti 350-400 ezer, és 25 ezer FaceBook rajongó tábort tudhat magáénak, ami a határon túli  újságok között a legnagyobb. Amerikában élő magyarok közül csaknem 40 ezren látogatják rendszeresen az oldalt, míg Kanadai olvasóink száma eléri a 15 ezer főt. Magyarországon a rendszeres olvasóink száma eléri a 140 ezret, valamint több Európai országból  szintén kiemelkedő számú olvasónk van, mint például, Románia, Ausztria, Németország, stb…

 Mottónk:  Hírek Határok nélkül a Hiteles Hírforrás..

2014-es közvélemény-kutatás alapján a hirhatar.com olvasói főként a 18 és 45 év közötti korosztály közül kerülnek ki, nagyrészt hivatalnokok, közép- és felső vezetők. tehát az aktív és fizetőképes réteg.

Az Amerikai – Magyar HírHatár hirújság, 2015 februártól új külsővel jelent meg, mellyel jobb hirdetési felületet tudunk kínálni, és áttekinthetőbb, több olvasót tudunk vonzani az újság felületéhez  

Amerikai Hírhatár Online Hírújság: http://hirhatar.com/

Amerikai HírHatár Facebook: https://www.facebook.com/amerikaihirhatar

Az Önök számára a következő reklám ajánlatot adjuk oldalunkon: Megjelenítés az oldalon, a szolgáltatás és cég leírásával, képekkel, web oldal és elérhetőségekkel, mely magagában foglalja,  havonta vagy szükségszerűen történő frissítését az akciók beágyazását,  az újság  felületen és a Facebook  oldalon történő kiemelésével.

Vállajuk cikk írását, a szolgáltatásáról, vagy a cégéről. Bővebb információért vagy egyedi hirdetési lehetőségért keressen minket :

Mail: info@hirhatar.com

Telefon USA:   1 954 696 9354

Telefon Magyarország: 36 21 262 0880

Banner 

Banner elhelyezése Méret  Formátum Külső reklám szerver Animáció

Ár

Super Banner

Oldal tetején 770×90 fekvő Igen Lehetséges

280.- usd / hó

 Banner

Hírek fölött 770×90 fekvő Igen Lehetséges

130.- usd / hó

Vertical Banner

Bal oldal 480×160 álló Igen Lehetséges

130.- usd / hó

Szponzorált hír

hírek elött hírcím 200 karakter 240×80 logó szöveg, mögöttes linkkel + link Igen Logó

180.- usd / hó

Benner Bal oldalt 240X80 Fekvő Igen Logó

25.- usd / hét

3 hónapos megrendelés esetén további 10% kedvezményt, 6 hónap és azon túli megrendelésnél 20% kedvezményt adunk  ! hirdetés-770x90

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com