Harry herceg kifaggatta Barack Obama volt amerikai elnököt

harry és obama

Harry herceg Barack Obama volt amerikai elnökkel készített interjút a BBC Rádió 4 Today műsorában, amit még szeptemberben vettek fel a kanadai Torontóban, ahol mindketten egy sebesült veteránoknak szervezett sportrendezvényen vettek részt.

A beszélgetést december 27-én sugározta a brit közszolgálati rádió. Obama az interjúban többek közt a közösségi média használatának felelőtlenségére figyelmeztetett – írja a BBC.

A volt amerikai elnök szerint a közösségi média nehezíti a nagyobb horderejű problémák megértését és nagyban hozzájárul a félrevezető információk terjesztéséhez. A beszélgetésben a volt elnök nem említette Trumpot név szerint. 

Obama az interjúban megjegyezte, hogy a hatalommal bíróknak óvatosnak kell lennie, amikor üzeneteket közvetítenek, mert szerinte a közösségi média eltorzítja a társadalmi diskurzust. Aggodalmát fejezte ki azzal a jövővel kapcsolatban, ahol a tényeket nem veszik figyelembe, az emberek pedig csak olyan üzenetekre figyelnek fel, amelyek a saját nézeteiket erősítik.

Harry herceg a legváltozatosabb témákat beszélte át volt elnökkel, többek között a fegyveres erők jelentőségét, a mentális egészség fontosságát, az ifjúsági bűnözés vagy az éghajlatváltozás problémáját. 

Harry herceg azt nyilatkozta, hogy nagyon élvezte a beszélgetést, és hozzátette: “Hihetetlenül fontos témák érintettünk, amiken mindannyiunknak el kell gondolkodnunk, és amiket meg kell vitatnunk.”

Forrás: InfoRádió

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com