Hagyják békén Orbán Viktor családtagjait

a-demokratikus-koalicio-atfogo-nemzetbiztonsagi-ellenorzest-surget-lazar-janos-szemelyere-vonatkozoan

Az azonnali kérdések órájában, az Országgyűlés hétfői ülésén Szilágyi György (Jobbik) azt kérdezte, hogy Lázár János miért találkozott Tiborcz Istvánnal az azt követő napon, hogy a kormányfő vejéről kérdezett a parlamentben.

Lázár János az egyik legfontosabb miniszteri posztot tölti be, a kormányfő egyik legfontosabb munkatársa és a pártjából sokan “Orbán Viktor szépreményű utódját látják Önben. Ezért ment és találkozott rögtön Tiborcz Istvánnal” – mondta.

A találkozó minden valószínűség szerint azért volt fontos, mert Orbán Viktor vejéről van szó, illetve azért, mert a miniszter nagy szerepet játszott a vállalkozó meggazdagodásában. Hódmezővásárhelyi polgármesterként ugyanis ő kötötte az első szerződést a céggel, amelyik ennek hatására 11 milliárd 616 millió forintot nyert közbeszerzéseken – jelentette ki Szilágyi György.

Lázár János azt mondta, ő maga is átélte, amikor családtagokat rángatnak bele a politikába, mert politikai ellenfelei korábban közvélemény-kutatást szervezetek Hódmezővásárhelyen arról, hogy veri-e a feleségét. Hangsúlyozta, azok közé tartozik, akik a végsőkig ahhoz fognak ragaszkodni, hogy a családtagok életének és személyes viszonyainak nincs közük ahhoz, ami a politikai életben történik. Kérte, hogy hagyják békén Orbán Viktor családtagjait, hozzátartozóit, gyermekei hozzátartozóit.

Személyeskedni azok a pártok szoktak, amelyeknek nincs esélyük győzni – ismertette véleményét.

Forrás: MTI / Sztárklikk

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com