“Ha Orbán marad, 15 év múlva Magyarország nem az Európai Unió része lesz, hanem orosz gyarmat”

jakab peter, Béli Balázs:Alfahír

“A miniszterelnök elmúlt 9 évét tökéletesen jellemzi az, hogy szerinte az egyik kezében kőműveskanál volt, a másikban meg kard. A baj az, hogy mindkettőt a nemzet ellen fordította”

- reagált Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője lapunkhoz eljuttatott közleményében Orbán Viktor miniszterelnök Tusnádfürdőn a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetemen elmondott beszédére.

Az ellenzéki politikus szerint Orbán a magyarokat elszigetelte Európában, és hátba is szúrta, miközben belerúgott a saját szövetségeseibe is, csak azért, hogy itthon szabadságharcost játszhasson. Ezalatt pedig “visszavezette Magyarországot az oroszok ölelésébe, ahonnan 30 éve szabadulni akartunk.”

A beszédben emlegetett nagy gazdasági prosperitással szemben Jakab szerint az igazság az, hogy a Fidesz a magyarokat az Unió egyik legszegényebb nemzetévé tette, béremelés helyett pedig most már százezres nagyságrendben telepít be gazdasági bevándorlókat az elüldözött magyarok helyére. “Azok a honfitársaink pedig, akik itt maradnak, jó eséllyel a szétvert egészségügy áldozatai lesznek, ahol évente 24 ezer ember hal meg a nem megfelelő ellátás miatt.” 

“Orbán Viktor szó szerint a nemzet mészárosa lett. Strómanok ura, akit csak a saját hatalmi tébolya érdekel, és ennek oltárán kész feláldozni Magyarországot is”

- véli a Jakab és úgy látja, már itt az ideje, hogy

az őszi önkormányzati választáson Magyarország beáldozza végre a Fideszt, különben 15 év múlva Magyarország nem az Európai Unió része lesz, hanem orosz gyarmat, egy Orbán nevű orosz helytartóval.
Fotó: Béli Balázs/Alfahír

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com