Ford kifejlesztette a 21. század bababölcsőjét, amelyben biztosan elalszik majd a kisgyermek

ford bababölcső

Aki már autókázott órákon át a városban csak azért, hogy a kisgyereke végre aludjon, az tudja majd igazán értékelni ezt az újdonságot.

A szülők több generációja a megmondhatója, hogy mikor már sem a ringatás, sem a dajkálás vagy a dúdolás, sem a zene, és még a hangulatfény sem segített, akkor jött a végső megoldás. Feladva minden elvet, az elcsigázott apuka vagy anyuka ilyenkor a kicsivel együtt beült az autóba, és furikázni kezdett. És akkor láss csodát, az első kanyar után az addig harsogva üvöltő baba mosolygós, mély álomba merült. Egészen addig, amíg az autó meg nem állt.

Hány, de hány apuka, anyuka rótta így kimeredt szemmel, fáradtan az utcákat, és élvezte közben, hogy végre csend van, és szuszog a kicsi!

ford1

ford2

ford3

Még nem fejtették meg a titkot, hogy miért is van ilyen hatással az autó zúgása, a kerekek rugózása, a beszűrődő fények váltakozása a babákra. De tény, hogy működik. Eddig csak álom volt, de most valósággá vált egy lakásban használható “autóbölcső”.

A Ford Max Motor megalkotta a Dreams nevű „bölcsőt”, ami remekül utánozza az autót. A beállításokban kiválasztható, hogy milyen hosszú útra “menjen”, és közben imitálja az úton a fényeket, zajokat, a motorhangot, még a kanyarodást is – írta a hvg.hu.

VIDEÓ: az új bölcsőről

Íme a 21. századi bababölcső, amelyben tutira remekül alszik majd a kicsi is, és végre a szülők is nyugodtan pihenhetnek végig mondjuk egy Budapest-Balaton távot… :)


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com