Film készül Puskás Ferenc életéről

puskás öcsi

A producer Andy Vajna, a forgatókönyvíró pedig Joe Eszterhas lesz, akihez többek között az Elemi ösztön és a Showgirls is kötődik.

Nagyjátékfilm készül Puskás Ferenc életéről, mondta el az Indexnek Andy Vajna, aki a film producere lesz.

Forgatókönyvírónak pedig Vajna korábbi alkotótársát, Joe Eszterhast szemelték ki, akinek a nevéhez többek között a Szabadság, szerelem, az Elemi ösztön, és a Showgirls című produkció kötődik.

Producerként régóta gondolkodom azon, hogyan lehetne a leghíresebb magyar labdarúgóról, Puskásról egy izgalmas, a közönségnek is érdekes filmet készíteni. Joe-val remek csapat vagyunk, több filmet készítettünk már közösen, legutóbb a Szabadság, szerelem filmen dolgoztunk együtt 

– nyilatkozta Vajna.

13743

Az Aranycsapat – Fotó: Fortepan

A médiamágnás azt is megerősítette, hogy magánfinanszírozásban készül majd a film. Ez megmagyarázza azt, hogy miért nem lehet semmi információt találni a Magyar Nemzeti Filmalapnál a produkcióról, amely a bizottsági döntések után mindig nyilvánosságra hozza a megszavazott támogatási összegeket.

Nem először futnának neki a Puskás-filmnek Magyarországon. Köbli Norbert (A berni követ, Félvilág) tavaly arról mesélt az Indexnek, hogy ő is készített egy forgatókönyvet a focista életéről. Az akkori könyv Szöllősi György, a Puskás-hagyaték kezelőjének felkérésére készült, az ő vázlata alapján. Korábban arról is volt szó, hogy Antal Nimród rendezne Puskás-filmet Neményi Ádámékkal.

Puskasreal


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com