Figyelem! Az állam egy újabb fronton fog belemászni az Ön életébe is, már idén ősztől!

lottózó

Az állami Szerencsejáték Zrt. regisztrálni fogja azokat, akik játszanak náluk, írja a Világgazdaságra hivatkozva az MTI.

Mégis hogyan? A regisztrációhoz be kell vezetniük egy úgynevezett játékoskártyát, melyből első körben már be is rendeltek 700 darabot.

A kártyát a játékos számára a Szerencsejáték Zrt. térítésmentesen biztosítja – a lottómániásnak ugyanúgy, mint annak az alkalmi szerencsejátékosnak, aki évente egyszer ad fel egy szelvényt.

A nyilvántartó-kártyát a pénzmosás elleni szabályokra hivatkozva vezeti be az állami cég, amiket leghamarabb novembertől kezdenek teríteni, több ütemben.

Várhatóan jövőre már csak úgy lottózhat, ha egy ilyen kártya is lesz Önnél, s amíg reménykedik a milliárdos telitalálatban, és a szombati sorsolás alatt izgatottan hajtogatja “pénzmosási törvényes” játékoskártyájának sarkait, addig gondoljon arra, hogy Mészáros Lőrinc vagyona egy év alatt az ötszörösére nőtt, vagy az ellenzéki politikusokba rendszeresen belerúgó fideszes Hollik István vagyonnyilatkozata és a valóság között jókora különbség mutatkozik, esetleg arra, hogy a Quaestor-csoport világrekordnak számító 250 milliárdos pénzlenyúlásának mai napig nincs felelőse.

De azért erre a játékoskártyára még biztos szükség van…


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com