Felháborító, ahogy Sebestyén Balázs bántotta szegény Orbán Viktort

meszarosesorban-600x338

Nem is tudom, hogy üvöltsek-e fájdalmamban vagy sírjak, de egyszerűen úgy érzem, beszennyezték Magyarország miniszterelnökének becsületét. Számomra fekete betűs nap lett a mai. Sebestyén Balázs, ez a nyikhaj, semmirekellő műsorvezető, vette magának a bátorságot és Orbán Viktoron viccelődött egy reggeli rádióműsorban.

Azt történt ugyanis, hogy a mai nap reggele egy fantasztikus meglepetést tartogatott minden igaz magyar számára. Méghozzá egy páros névnapot. A Viktorokat és a Lőrinceket köszönthettük ma. 

Persze senkinek nem kell elmagyarázni, hogy hazánkban miért kiemelt jelentőségű e két névnap. Ráadásul a Jóisten kegyelméből ugyanarra a naptári napra esett ez a két csodálatos férfinév.

Amikor ezt ébredés után megláttam a naptárban, hirtelen melegség öntötte el a szívemet. A hajnali órákban szinte szökellve indultam az autómhoz, és egy kedves kis dalt is dudorásztam. Úgy éreztem: ez a nap szebb, mint a karácsony.

Az örömöm nem tartott sokáig. Kapcsolgatva a rádióállomásokat, arra lettem figyelmes, hogy a Rádió1 reggeli műsorában gyalázzák minden idők legnagyobb magyarját, Orbán Viktor miniszterelnök urat.

A műsorvezetők visszatérően azon “viccelődtek”, hogy egy ilyen jeles dupla névnapon a gyereket ünneplőbe kell öltöztetni, illetve azt javasolták a hallgatóknak, hogy ma autó helyett vonattal menjenek munkába.

Persze, ha komolyan mondták volna, semmi rossz érzésem nem támad, de így… szinte potyogtak a könnyeim. Hogy fordulhat elő, hogy Andy Vajna rádiójában Soros György napszámosai osztják az észt?

Hogy létezik, hogy mikrofon mögé ülhet egy olyan ember, aki nem elismerően szól arról a világon is egyedülálló teljesítményről, amit Mészáros Lőrinc végez nap, mint nap? Ez a nagyszerű ember, élete minden egyes pillanatát azzal tölti, hogy Orbán Viktor válláról terheket vegyen le. Felfogja ez a Sebestyén egyáltalán, hogy milyen felelősség ennyi pénzt birtokolni? Biztosan nem.

Ezúton is kérek minden tiszta szívű magyar embert, aki sértve érzi magát ezután a gyalázatos becsületsértés után, ha meglátja e két hazafi valamelyikét, menjen oda, simogassa meg, és kérjen bocsánatot Sebestyén Balázs nevében. 

Előre is köszönöm!

Szerző: Jász Zoltán

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com