Fapados szállóval és némi kosszal is szépen kaszál a nagycsaládosokon Mészáros Lőrinc (érdekes képek)

recepcio, tripadvisor

Olvasói beszámolók alapján a szállásokon kínált ételek gyakran nem frissek, olykor ehetetlenek, ráadásul az adagok is nagyon kicsit voltak.

Erősen fapados szállás, kosz, penész, bűz és kritikán aluli ételek fogadták az Erzsébet-programban, állami támogatással üdülő nagycsaládokat a Mészáros Lőrinc és Tiborcz István érdekeltségében álló, az igazgató korábbi nyilatkozata szerint besorolás nélküli szállodaként üzemelő Club Aligában az első turnusokban, írja a 24.hu. A lapnak nyilatkozó családok válaszai alapján az önrész jellemzően 17 500 forint volt. A Club Aliga átlagban 210-220 ezer forintot kapott családonként, de volt, hogy 270 ezer forintra ment fel az összeg (a különbözetet az állam állta.) A – lepusztult – szállás mellett teljes ellátás van az árban, vagyis reggeli, ebéd, vacsora, ami az olvasói üzenetek alapján gyakran nem friss, olykor ehetetlen, illetve kevés volt az első turnusokban.    Márpedig piaci áron is bőven meglett volna 210-220 ezer forintból a nyaralás, besorolás nélküli, de akár kétcsillagos szállodában is. Az apartmanokban pedig akár dupla annyi időre is kijött volna a nyaralás abból, amennyit az állam finanszírozott a Club Anligában (általában 4 éjszaka, 5 nap).

5 / 13

A Club Aliga oldalán nincs információ a szállásokról, csak annyi, hogy az idei évre már nem lehet foglalni, mert telt ház van. Az Erzsébet-program oldalán viszont az szerepel, hogy 120 szobaegység van. Az átlagosnak vett 17 500 forinttal számolva mintegy 30 millió forint a nagycsaládosok által befizetett önrész és 327 millió forint körül lehet az Erzsébet-programból biztosított támogatás.

Az olvasói levelekből az derült ki, hogy a szálláson és az étkezésen túl nemigen kaptak szolgáltatást a családok. A parkoló a leírások szerint elhanyagolt, az első turnusukból többen is jelezték, hogy a tévé nézhetetlen volt, hiányolták a gyerekprogramokat, az animátori szobához gazzal benőtt út vezetett, az épület tele pókhálóval. A szép környezetben lévő strandon elérhető szolgáltatások mind fizetősek, fizetős volt a parton fölállított vízi csúszda (2000 forint/fő/nap), az esti kertmozi (1200 forint/fő).
Fotó: Tripadvisor

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com