“Ez politikai terrorizmus”

vona mérges

A Jobbik elleni támadásnak tartja Vona Gábor a róla szóló könyv írójáról a kormányközeli médiában megjelent híreszteléseket. A kiadvány bemutatója délelőtt volt, ám azon az író, Havas Henrik nem vett részt, miután szerinte a kormánypárti média politikai eseményt kreált belőle és kihasználta azt.

“Ez nem róla szól, hanem inkább rólam és a Jobbik elleni támadásról, és úgy fogalmaznám meg, lehet, hogy picit erős, de ami történik, az politikai terrorizmus. A terroristáknak nem az a céljuk, hogy azt, akivel szemben elkövetnek egy terrorcselekményt, bántsák, hanem az a céljuk, hogy akik ezt látják, azok féljenek.

Itt is ugyanezzel állunk szemben. Nem Havas Henrikről szól ez az egész, itt arról szól minden, ami történik, hogy mindenki féljen. Vona Gáborról könyvet írsz? Akár lehetsz Havas Henrik is, kicsinálunk” – fejtette ki a Jobbik elnöke.

Fideszes össztűz a Jobbikra! 660 millió forintra büntették a pártot

Összesen 331 millió 660 ezer forint nem pénzbeli vagyoni hozzájárulást fogadott el a Jobbik jogi személyektől, amely a párttörvény 2014. január 1-től hatályos rendelkezései szerint tiltott, nem pénzbeli hozzájárulásnak minősül – közölte az Állami Számvevőszék.

A párt az ÁSZ felhívásától számított 15 napon belül köteles befizetni a központi költségvetésnek. Emellett a Jobbik központi költségvetésből juttatott támogatását a Magyar Államkincstár az ÁSZ által megállapított összeggel csökkenti. 

Így összességében a pártot több mint 660 millió forintra büntették.

Forrás: Sztárklikk

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com