Ez lehet az egyik legnagyobb veszély, ami fenyegeti Magyarország nemzetbiztonságát

27EC1632-8888-4598-B901-B03832C79AF2

Egy hírportál “névtelenséget kérő kormányközeli forrásra” hivatkozva arról számolt be, hogy 2016 januárjában, két hónappal a 130 halálos áldozatot követelő párizsi terrortámadást követően a támadás szellemi vezetője, Salah Abdeslam a Magyar Nemzeti Arcvonal embereivel tárgyalt Magyarországon. A cikk állítása szerint a találkozóról mind a magyar, mind a partner titkosszolgálatok tudtak, és megfigyelték azt.

Ezek rendkívül súlyos állítások, amelyek arra utalnak, hogy a magyar szélsőjobboldali szervezetek nemcsak oktatóanyagként használták fel a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet videóit, hanem közvetlen kapcsolatban is álltak, illetve állhatnak a terroristákkal.

Amennyiben a sajtóértesülések helytállóak, akkor ez az egyik legnagyobb Magyarország nemzetbiztonságát fenyegető veszély. Ezért a cikkben megjelent állítások fényében a Nemzetbiztonsági bizottság soron következő ülésén tájékoztatást várok a nemzetbiztonsági szolgálatoktól Salah Abdeslam magyarországi tevékenységéről és kapcsolatrendszeréről.
Szerző: Molnár Zsolt


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com