Ez a fiú 20 évig nem mosott fogat, így néz ki a mosolya

nem mos fogat

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy milyen fontos a fogmosás. Csak erős idegzetűeknek!

Hányféleképpen tudják a fiatalok elszúrni az életüket? Megszámlálhatatlan lehetőség van, hogy padlóra küldjék, és minden lehetőségtől megfosszák magukat, de a most következő történet igazán kirívó.

Egy 20 éves fiú, Jay, nagy terveket dédelgetett. Sporttal és fizikoterápiával szeretett volna folglakozni, de végül be kellett érnie azzal, hogy kukás lett. Miért? Mert soha életében nem mosott fogat.

Állítása szerint a szülei nem hívták fel a figyelmét rá, hogy fogat kéne mosnia, így nem is mosott, ellenben nem vetette meg a cukros üdítőket. Ezt a hanyagságot viszont nem lehet megúszni szárazon.

Mivel így elhanyagolta a fogait és a száját, a felső fogsora csaknem teljesen elrohadt és a szája is borzalmas állapotba került. Ilyen külsővel pedig nem foglalkozhatott emberekkel. 

“Hogyan kérhetném arra az embereket, hogy törődjenek a testükkel, ha én sem törődök a saját fogaimmal 

- mondta.

Megdöbbentő, de a fiú kukásként sokkal több időt fordított arra, hogy az utcákat rendben tartsa, mint a saját száját.

szaj01

A fiú az Emberrassing Bodies nevű dokureality-ben tűnt fel, ahol némi állapotfelmérés után az őt vizsgáló fogorvos megállapította, hogy kompletten le kell cserélni az elrohadt fogait, a helyükre implantátumot kell helyezni. A sorozat epizódjában el is végzték a beavatkozást, Jay csodaszép, új fogakat kapott és ezáltal egy új lehetőséget az élettől.

A cukros üdítőkről viszont muszáj lesz leszoknia, és nem utolsó sorban pedig össze kell barátkoznia a fogkeféjével.

Jay története:

Forrás: 24.hu


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com