Elképesztően drága volt a Fidesz velencei frakcióülése

orban zold ing

Szeptember 12-14. között tartotta Velencén a hagyományos őszi évadnyitó kihelyezett frakcióülését a Fidesz, ahol a résztvevők az előttük álló időszak főbb témáit, irányvonalait beszélték át. A rendezvény az elmúlt évek egyik legdrágább ilyen rendezvénye lett – írja az Mfor.hu.

A szerződést a frakció nevében Kocsis Máté írta alá a White Hotel Marketing Kft.-vel. Az idei kihelyezett ülés tekintetében lényegében lemásolták a tavalyi évet, hiszen akkor is Velence volt a helyszín és a White Hotel Marketing Kft. a másik szerződő fél. Az akkori eseményt azonban valamivel olcsóbban úszta meg a Fidesz, hiszen az ideinél közel 9 százalékkal kevesebb összeget, 15,2 millió forintot kellett kifizetni.
 
Az 16,7 millió forintos költség egyébként a második legdrágábbá avanzsálta a mostani frakcióülést. A szerződéslista szerint a 2016 őszén Balatonfüreden tartott “gyűlés” ennél is többe, 17,3 millió forintba került, amit a füredi Flamingó Wellness és Konferencia Hotelt működtető Cziegle-Flamingó Kft. számlázhatott ki a Fidesznek.
 
A korábbi években egyébként még 8-10 millió forintból megúszták az ilyen rendezvényeket, a legkisebb költséggel a 2014 szeptemberében Tapolcán megrendezett frakcióülés volt a legolcsóbb, “mindössze” 8,4 millió forintot emésztett fel a rendezvény - írja az Mfor.hu.
Forrás: MFor/Hírhatár

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com