Elegánsan búcsúztatták Roger Moore-t 007-es kollégái

roger moore1

Senki sem csinálta jobban – szeretettel, Daniel – ezt a rövid üzenetet tették ki őfelsége legismertebb, ám csak fiktív ügynöke, James Bond Twitter-oldalára. A hozzá csatolt képen a kedden 89 éves korában elhunyt, Ian Fleming 007-es ügynökét 1973 és 1985 között filmvásznon eljátszó Roger Moore és a Bond bőrébe a legutóbbi négy alkalommal bújó Daniel Craig karolnak egymásba.

Jelenlegi kollégája mellett egyébként a Craig előtti Bond, azaz Pierce Brosnan is szívhez szóló üzenettel búcsúzott a színészóriástól. – Kedves Sir Roger Moore… elképesztően fontos volt az életemben az Angyaltól egészen Bondig… Ön egyszerűen zseniális 007-es volt, az (a színész), aki megmutatta az utat – idézte Brosnan szavait a brit közszolgálati BBC. A Bondok mellett egyébként sokan emlékeztek meg Moore-ról. Így Sir Michael Caine színész is, aki így írt: „Őszintén elszomorodtam, és úgy hiszem, csak könnyek között tudok majd róla beszélni. Roger tökéletes úriember volt, akit minden barátja imádott.”

Az UNICEF-nél az elhunyt Moore-hoz hasonlóan ugyancsak jószolgálati nagykövetként tevékenykedő Ewan McGregor skót színész pedig egy közleményben köszönte meg neki, hogy 26 éven át fáradhatatlanul a gyerekek jogaiért kardoskodott.


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com