Egyetlen kívánsága van csak a színészlegendának

szilágyi istván

Szilágyi Istvánnak, az ország Lópici Gáspárjának csupán egyetlen kérése van még az élettől: ismét színpadon szeretne játszani. Filmet már nem forgatna.

Egyetlen kívánsága van Szilágyi István színművésznek, akit az ország nagy része Lópici Gáspárként ismerhet: szeretne még egyszer színpadon szerepelni, bár lehet, hogy ez már nem jön össze neki – olvasható a Blikk cikkében.

Az az igazság, hogy eléggé benne vagyok már a korban, ennyi idősen lehet, hogy már nem is kéne játszanom. Rá­adásul most nem is tudnék színpadra állni, mert trombózis van a lábamban, az orvos pedig azt mondta, hogy pihentetnem kell. Szedem a gyógyszereket, de egyértelmű, ha meggyógyulok, akkor vissza akarok állni dolgozni a színházba. Na persze most nincs szerződésem Győrben, de színész vagyok, engem a játék éltet, utolsó kérésem, hogy ismét színpadon állhassak

- mondta el a lapnak a 79 éves színművész.

Szilágyi kitért arra is, rengeteg felajánlást kaptak, mióta kiderült helyzetük, ám leginkább annak örülnek feleségével, hogy beköszöntött a jobb idő, és már nem kell annyit fűteniük. 

A házaspár tavalyig Győrben élt a színház egyik művészlakásában, ám akkor úgy döntöttek, hogy fiukhoz költöznek Budapestre. A ház azonban, amelyben fiuk lakik, romos és lomos, valamint a fűtés sem jó benne.

Szilágyi Istvánnak a győri Aurora zenekar is gyűjtés indított, a részletekről itt írtunk bővebben.


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com