Egy beteg macskának akart segíteni, megütötték Gyálon az állatvédő alapítvány elnökét

macskavedo

Két nő támadta meg Gyálon a Magyar Macskavédő Alapítvány (MAVED) elnökét, aki egy lesoványodott, beteges cicának szeretett volna segíteni.

Trebbi Daniela nem sokkal a támadás előtt látta meg a rossz állapotú állatot, ezért becsengetett a gazdájához, és felajánlotta a segítségét A válasz erre az volt, hogy

„Mire nincs magának ideje, menjen a picsába”.

A nő este kóbor macskákat etetett a piac környékén, amikor megint szembe jött vele a már látott, sovány macska. A nő azonnal enni adott a jószágnak, majd tovább is ment, hogy a többi éhes állatot is megetesse. Már hazafelé tartott, amikor a Kosztolányi Dezső utcában összefutott a macska gazdájával és a szomszédasszonnyal is.

„Ekkor éreztem, hogy valami elrepül a feje mellett. Megfordultam, meglepetten kiabálva, hogy: Maguk mit csinálnak, kővel dobálnak? Akkor támadott nekem, többször pofon vágott, a kezében macskaeledellel beletépett a hajamba” – írta a Facebookon a MAVED.

A nő a rendőrséghez fordult, ahol kihallgatták. Az ügyben a Dabasi rendőrkapitányság garázdaság miatt indított eljárást.

A MAVED elnöke később a Facebookon köszönte meg a támogatást, amelyet kapott az incidens után. Jelezte, hogy soha nem fogja feladni.

(A Bors nyomán)

Fotó: 168óra


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com