Donald Trump azt mondta, találkozott a Virgin-szigetek elnökével, pedig ő maga a Virgin-szigetek elnöke

GOP 2016 Debate

Az amerikai közönség már szinte kétséget kizáróan tudja, hogy Donald Trump elnök mikor mond egy előre elkészített beszédet papír alapján, és mikor kezdi el szabadon lökni a rizsát. Utóbbi esetben általában felnéz a papírról, kinéz a közönségre, a mondatait pedig telepakolja a csak rá jellemző fordulatokkal: „higgyenek nekem” vagy „majd én megmondom önöknek”. Pénteken egy konferencián szintén ez történt, egyszerre Trump felnézett a papírból, és elkezdett magától beszélni.

Persze nála ez nem annyira meglepő: természetesen megint hülyeséget mondott.

Mikor az elnök azt sorolta, hogyan látogatta végig a trópusi viharok és hurrikánok sújtotta amerikai területeket, azt mondta, hogy találkozott a Virgin-szigetek elnökével is. 

Holott, mivel az Amerikai Virgin-szigetek a nevéből is látható módon amerikai területnek minősül, Amerikai Virgin-szigetek elnöke maga Donald Trump, aki így minden reggel találkozik a virgin-szigeteki elnökkel, hisz ehhez elég csak tükörbe néznie.

Trump itt valószínűleg a Virgin-szigetek kormányzójára gondolt, de miért is érdekelnék ilyen közjogi apróságok az USA elnökét.

(NY Mag)


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com