Dobrev Klára: Magyarország igazi problémája Orbán Viktor

dobrev klara atv

Pávatáncot táncol az Európai Néppárttal és a Salvini-féle EU-ellenes mozgalmakkal kokettál, még akkor is, ha nem megy el majd a gyűlésükre- többek között ezeket sorolta fel indokként az ATV Egyenes beszéd című műsorban Dobrev Klára annak igazolására, hogy szerinte Orbán Viktor miért veszélyezteti Magyarország érdekeit.

Hozzátette: ezekkel az uniós forrásokat is veszélybe sodorhatja a kormányfő. Ezzel szemben a DK listavezetője úgy véli, amiket az Európai Unió bírálatként megfogalmaz a magyar kormánnyal szemben, azok Magyarország érdekeit szolgálják.

„Magyarország legnagyobb problémája Orbán Viktor”- magyarázta Gyurcsány Ferenc felesége, aki szerint a kormányfő leváltása lehetne az ellenszere a Hunxitnek, annak, hogy Magyarország esetlegesen kilépjen az EU-ból.

A kormányfő mai EP-kampánynyitó beszédével kapcsolatban Dobrev azt mondta, az nem program volt, mert abban problémákat szoktak felvázolni és az arra kínált megoldásokat. A DK-s politikus úgy vélekedett, Orbán Viktor beszéde inkább a kormányfő saját lelkivilágába engedett bepillantást és azt a harcot mutatta meg, amit ő harcol, az Európai Néppárttal, Manfred Weberrel.

Mindennek az igazságtartalmát pedig ahhoz a meséhez hasonlította, amit tegnap talált ki a 4 éves kisfiának este, amiben a fehér manó gonoszságból megeszi a kék és a piros manó bogyóit.

Forrás: atv.hu

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com