Dobrev: azzal lobbiznak az EP-ben, hogy Trócsányi nem tagja a Fidesznek

dobrev klara, atv

A DK EP-képviselője közölte: ha bármelyik fideszes indulna az olimpián, vagy akár csak egy főzőversenyen, az első sorból szurkolna a magyar sikerért, de a politika az más.

Égek a tettvágytól- közölte az ATV Egyenes beszédben Dobrev Klára. A DK EP-képviselője elmondta, most kezdődik számára az igazi munka, ugyanis mindazt meg kell valósítania, amit a kampányban ígért.
 
Beszámolt róla, hogy lassan mindenki egyetért abban az EU-ban, amit ő is a kampánya zászlajára tűzött, hogy szükség van az európai minimálbérre. Dobrev közölte: Von der Leyentől Merkelen át Macronig szóba hozták ezt az elmúlt időben.
 
Az EP alelnökének megválasztott politikust Rónai Egon arról is kérdezte, miért nem szavazza meg a fideszesek tisztségeit, holott ő fideszes szavazatot is kapott alelnökségére. „Minden erőmmel küzdök, hogy fideszes politikus az Európai Parlamentben bármilyen pozíciót kapjon”- jelentette ki Dobrev Klára, majd elmondta, ha bármelyik fideszes elindulna az olimpián például 200 méteres pillangóúszásban, vagy akár csak egy főzőversenyen, az első sorból „csápolna” a magyar sikerért, de a politika az más terep.

„Olyat nem szavazok meg, akiről tudom, hogy rosszat akar”

- indokolta döntését a DK EP-listavezetője, hozzátéve, hogy szerint a Fidesz intézkedései antidemokratikusak, rombolják Európát, itthon pedig diktatúrát építenek.
 
Dobrev Klára beszámolt arról is, hogy tegnap megkereste őt egy néppárti képviselő a külügyi bizottságból, aki elmondta, hogy azzal lobbiznak Trócsányi László biztosi kinevezése mellett, hogy ő nem is Fidesz-tag. Ennyire kínos lett fideszesnek lenni- jegyezte meg az ellenzéki politikus, hozzátéve, hogy a német politikusnak is elmondta és mindnekinek el fogja, hogy milyen intézkedéseket hoztak Trócsányi László igazságügyminisztersége alatt, amik szerinte rombolták a jogállamiságot, demokráciát az országban.

atv.hu


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com