Csodálatos egy hét görög nyaralás után tegnap szembesülhettem a magyar valósággal Röszkén

roszke1

Gyönyörű helyen, csodálatos környezetben, kedves emberek között tölthettünk el egy hetet.

Görögországban minden másképp működik mint itt.
Ugyanazok az EU-s szabályok vonatkoznak rájuk mint ránk, de ők tudják ezeket a szabályokat lazán értelmezni. Sorolhatnék sok olyan dolgot ami számunkra furcsák, túl lazák.

És a hiba nem biztos, hogy a görögökben van.

Pld nem áll minden utcasarkon rendőr…és például , ha meg lát kismotoron ketten, bukósisak nélkül közlekedni, nem állít meg, nem jelent fel, nem bírságol meg….Nem a pénzbehajtás, begyűjtés a rendőrség feladata ott, hanem az, hogy a demokrácián belül mindenki életét megkönnyítse. Nem tiltásokkal és büntetőcédulákkal, hanem valódi segítségnyújtással.
Itt elmondom, hogy az egy hét alatt egyetlen rendőrt láttunk, épp “szabálytalan” motorozásunk közben , mikor egy, az árokba borult autó kiemelésében segédkezett. Én intettem és köszöntem neki, ő mosolyogva visszaköszönt.

Miután sajnálatos mód letelt a nyaralásunk, hazaindultunk autóval.Előbb a görög-macedón, majd a macedón-szerb határon jöttünk át. Volt, hogy meg sem állítottak és még az igazolványunkat sem kérték. De mikor Röszkéhez értünk szörnyű kép fogadott.

Már a szerb oldalon legalább öt kilométeres, négyes kocsisor. Tülekedő, ideges, egymás , de leginkább a magyar kormányt szidalmazó magyar ordibálásokat és Európa számos országában itt várakozó német, osztrák, bolgár, szlovák, belga, holland stb emberek ideges tülekedését láthattuk a rekkenő hősében. Nem tudom megsaccolni sem , hány ezer autó torlódott össze arra várva, hogy minél jobb pozíciót foglalhasson el, hogy minél hamarabb átléphessen a határon. Ordító emberek, síró apró gyerekek, kosz-mocsok, húgy és kipufogógáz szagának keverékében töltöttünk el hat órát, mert Magyarország büszke és erős.

Rettenetesen szégyelltem magam magyarként.

Este hattól éjfél utánig szívatták a haza igyekvő emberek tízezreit. így bennünket is…és ez minden nap így megy.
A VÁM-hoz érve a vámos felnyittatta a csomagtartót. No nem azért mert annyira lelkiismeretesen védi a Büszke és Erős Magyarországot a jobbnál jobb nyugati autókkal átutazni, kívánókkal szemben, hanem mert a kamera veszi azt, hogy ugyan mit csinál …. El végzi e a feladatát?
Itt megjegyzem, biztosan nem csinálnám ezt a munkát.

Összefoglalva: Egy sikeres nyaralást elrontani ezzel a szemétséggel amit ez a kormány csinál, felháborító. Nyaralásba induló, vagy onnan érkező embereket ilyen körülmények között hat órán át váratni felháborító.
A rengeteg külföldi így viszi jó hírét Magyarországnak és a magyar kormánynak, Orbánnak.
Csoda, hogy fél Európa már kutyába sem vesz bennünket? Csoda, hogy ahol meghallják, hogy “magyar”, gúnyosan összemosolyognak?
Tegnap nagyon szégyelltem magam magyarként Magyarország határátkelőjén.

Görögországban egyetlen egy, Szerbiában kettő, Magyarországon, haza felé legalább negyven rendőrt láttunk. És ez a negyven rendőr mind’ a magyar lakosságra vadászik pénzbehúzás céljából egy olajmaffia keresztapjából lett belügyminiszter és szintén az olajszőkítésből meggazdagodott főnöke utasítására.

Undorodom már ezektől, de a sok meghülyített elbutított zombit még mindig meg lehet vezetni migráncsozással, Sorosozással és azzal a buta szöveggel, hogy majd ők meg védenek bennünket az épp soron következő ellenségtől…..közben meg degeszre lopják magukat az emberek becsületes munkájának jövedelméből.

A gyomrom fordul ki ettől a sok hazugságtól amivel etetnek nap-mint nap bennünket ezek a köztörvényes bűnözők, akik magukat kormánynak nevezik.
Gál György OLKT

Utószó: Kérdezik itt egyesek, hogy ilyen jól megy a magyaroknak, hogy külföldön nyaraljanak? A válasz az, hogy SAJNOS IGEN. Hiszen a magyar árakat megfizetni képtelenség….És bizony az normális vágy, hogy egész évi becsületes munka után egy hét kikapcsolódást megengedhessen magának az ember…még ha CSAK magyar is.


One Comment;

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com