Beszállt a fideszes stílusú migránozásba a Munkáspárt nevű szélsőbaloldali fantompárt elnöke

munkaspart

Thürmer Gyula az egyetlen ember Európában, aki nem vállalta a politikai felelősséget azért, hogy 12 év alatt a negyvened (!!) részére, 4,08 százalékról 0,11 százalékra dolgozta le egy párt támogatottságát.

Munkáspárt örökös elnöke abban az országban kezdett el migránsozni, ahová korábban sem akart jönni senki, és akkor, amikor már a Nyugat-Európába irányuló migráció is 99 százalékkal megcsappant, és a 2015 előtti szint alá esett vissza.

Thürmer Gyula saját lapjában közzétett “gondolatait” a Mandiner idézte, Hollik István felkötheti a gatyáját, ha meg akarja ugrani ezt a lécet.

Íme:

„Május 26-a után új világ köszönt ránk. A bevándorláselleneseknek kell többségbe kerülniük, s akkor nem kell félteni a nemzeti szuverenitást és a kereszténység is biztonságban lesz – sugallja a miniszterelnök. Még azt is tanácsolja, hogy felejtsük el, hogy ki jobboldali, ki baloldali.

A választóvonal nem ez. Akarsz migránsokat vagy nem akarsz! Ez itt a kérdés!

A parlamenti ellenzék szerint a bevándorlók beengedése érdem, sőt dicsőség, európai virtus, s aki nemet mond rá, az nem európai, nem demokrata, nem modern, és az ilyeneket irtani kell. Szeretjük Európát, de főleg a hatalmat szeretnénk, úgyhogy le az Orbán-rendszerrel!

De mit mondjunk mi, a Munkáspárt? Ellenezzük a bevándorlást? Igen! A Munkáspárt már akkor ellenezte, amikor ez még nem vált a kormánypropaganda fő irányává. És nem azért ellenezte, mert a kormány is így gondolta, hanem mert szilárd meggyőződésünk, hogy a migráció abban a formában, ahogyan ez ma megjelenik, kárt okoz a munkásosztálynak, a dolgozó tömegeknek és a nemzeteknek egyaránt.

Véleményünket nem csak mondogattuk, de igyekeztünk a nemzetközi munkásmozgalom más pártjait is meggyőzni.

A mostani bevándorlók nem ugyanolyanok, mint az EU szegényebb országaiból a gazdagabbakba vándorlók. Nem török, görög és más vendégmunkásokról van szó, akik akár szövetségeseink is lehettek a tőke elleni harcban. A mai bevándorlók nem azért jönnek, hogy megdöntsék a pénz uralmát. A kapitalizmus előnyeit akarják élvezni.

Tehát, tisztelt választók, ha Önök nem akarják, hogy a bevándorlás megváltoztassa világunkat, nyugodtan szavazzanak a Munkáspártra is. Mi ellene vagyunk.

Nyugodt szívvel válasszák a Munkáspártot azok is, akik az európai kultúra, a kereszténység értékeit féltik. Többségünk nem jár templomba, de mi nem rombolunk templomokat, és nem építünk helyettük mecseteket.”

(via)


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com