Bangóné hibázott, ostobaságot mondott

bangóné

Most már ő is tudja, sőt, valószínűleg rögtön azután, hogy kimondta, tudta, hogy nem kellett volna patkányozni.

Úgy kellettek ezek a rossz mondatok a Fidesznek, mint a lottóötös. Rá is repültek azonnal, pillanatokon belül kampány indul, ki tudja, hány százmillió forintból, megint csak a mi pénzünkből, a csapból is ez folyik majd.

Az ellenzéki pártok és az ellenzéki sajtó láthatóan nem tud mit kezdeni ezzel a helyzettel. Talán titokban még örülnek is néhányan, hogy nem az ő pártjukból mondta valaki ezt az ostobaságot. Pedig, mondhatta volna más is, de ezúttal Bangónénak sikerült.

Helyzet van. Valamit tenni kellene.

Például azt, hogy az összes ellenzéki párt közösen kinyílvánítja, hogy amit Bangóné mondott, az nem igaz: a fideszesek nem patkányok. Vannak közöttük tolvajok, gazemberek, álságos szentfazekak, de nem patkányok.

Ez volna az alap, a kiindulás. Ezt követően pedig hosszasan kellene sorolni, hogy a Fidesz politikusai, vezetői mi mindennel vádolták már az ellenzéket. Hazaárulózzák őket, ahol csak érik, hol panelprolinak, hogy Soros ügynökeinek, Soros-bérencnek nevezik őket.

Miközben ők azok, akik, kártékony, a magyar érdekek elleni beruházásokba hajszolják a költségvetést. Itt van például Paks 2, ami csak az oroszoknak jó, vagy a Belgrád-Budapest vasútvonal, amin, Mészáros Lőrincen kívül csak a kínaiak keresnek.

Hosszan kellene sorolni a Fidesz bűneit, s mindannyiszor megemlíteni, hogy ezek mellett Bangóné hülye mondatai eltörpülnek. Ezt kellene az ellenzéki pártoknak és politikusaiknak tenni. Mert nem Bangónét kell megvédeni, hanem azokat, akik tényleg le akarják váltani ezt a mostani bagázst.

Szerzõ: Föld S. Péter


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com