Balhé a kormánypárti Origonál

origo

Kassai Zsigmond író péntek délelőtt megpróbált bemenni az Origo szerkesztőségébe, hogy megkérdezze, miért írtak róla lejárató cikkeket anélkül, hogy előtte bármiről megkérdezték volna. Nem jutott be. Kihívták a rendőröket, akik elvezették - írja a 24.hu.

A Kassai a lapnak elmondta, hogy az Origon március közepén jelent meg egy cikk a József Attila Kör elszámolásairól, amely tele van sugalmazásokkal, és az az állítás, hogy 150 ezer forintos fizetést kap egy támogatótól, szerinte hazugság is.

Kassai szerint azóta próbál kommunikálni az Origo szerkesztőségével, legalább 17-20 E-mailt írt nekik, hogy szeretne megszólalni az ügyben, ha már a cikk megjelenése előtt nem keresték, de egyikre sem válaszoltak. Végül a cégjegyzékből kiderítette, hol működik a lap szerkesztősége, és odament.

A szerkesztőségbe azonban nem jutott be, mert a biztonsági őr rendőröket hívott, akik elvezették.

Kassai elmondta, a biztonsági őr leültette az aulában, ezután jöttek a rendőrök, akik az író szerint korrektek voltak, azt mondták, hogy segítenek feljelentést tenni, ha kéri, de kivezették az előtérből.

Előtte viszont még megkérdezték az őrt, hogy alkoholos befolyásoltság alatt áll-e az író. Ő Kassai szerint azt mondta, hogy igen. „Én pedig mondtam, hogy nem állhatok alkohol befolyása alatt, hiszen muszlim vagyok. Ezek után megkérdezte tőlem a biztonsági őr, hogy akkor robbanószer, szúró-vágó eszköz van-e nálam – mondta Kassai a 24-nek.

Fotó: Magyar Nemzet

 


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com