Bajnai Gordon egyértelművé tette, kit akar főpolgármesternek

karacsony es bajnai, nepszava

Karácsony Gergely a volt miniszterelnök favoritja.

Az első kihívás a napernyő, mely enerváltan bukik az asztalra, melynek lapján Bajnai Gordon dedikálja a róla szóló könyvet a szerzők társágában. A volt miniszterelnök kicsit szerel, áll végre az árnyékvető alkalmatosság, kígyóznak a könyvtulajdonosok, kezükben a “Frontsebészettel”.

Két hölgy éppen a “pózolj volt miniszterelnökkel” mutatványt gyakorolja, amikor befut Karácsony Gergely. Így az egyik lelkes asszony Bajnai-könyvébe neki is írnia kell valami kedveset. Az övébe pedig Bajnai Gordon kerekít. És két politikus (bár Bajnai hivatalosan maga mögött hagyta a közéletet) kultúra ünnepén sem mellőzheti az aktuálpolitikát.

Legalábbis ez az alapfetevés, a probléma csak az, hogy a tudósító a méltányos távolból nem tudja kibetűzni, mit üzen a volt kormányfő (nem az írásképpel van baj, a rövidlátással). Végül azért kiderül – Karácsony maga olvassa fel büszkén, előtte annyit mond, hogy Bajnai Gordontól tanulta meg, hogy a politika szolgálat. Az üzenet pedig annyi: Gergő! Egy olyan Budapesten szeretnék élni, ahol a főpolgármestert Karácsony Gergelynek hívják!

 nepszava.hu

Fotó: Népszava


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com