Azon, hogy bevándorláspárti, kontra bevándorlásellenes, meg azon, hogy Soros, ugorjunk

orbán és soros

Nagyot. Mert annyi igazság van bennük, mint a közszolgálati média híreiben. Semmi! Mert ez nyilvánvalóan ostobaság, hazugság, ócska, gázos, lejárt szavatosságú politikai termék. A kitalálója is megmondta. Olyan cucc, amit ugyan a kutya nem akart, de mégis ezt vesszük-nyaljuk be. Vagy kétszázmilliárdért… Vagy többért. 

Az elején azért, mert Arthur Jay Finkelstein, politikai tanácsadó – valójában maga az ördög, – kíváncsi volt milyen a pokol, aminek a legmélyebb bugyraiban ma már a sátánnal keveri a kását, ezért rövidke földi látogatása alatt, megteremtette ezt itt, Orbán országában. 
Aztán meg azért, mert a nagyszerű Orbán Viktornak egyetlen épkézláb ötlete sem volt arra, hogy a több vagonnyi lopott szajrét, a kormányzóképtelenségét és hataloméhségét leplezni tudja.

Ugorjunk, még akkor is, ha a bülbül szavú Halász János búgja bele minden félórában a nemzet fülébe, hogy „bevándorláspárti EU”, és persze, „Soros”. 
Apró mellékszála a sztorinak, hogy az ilyen Kósa-, és Halász-féléket mindig csak akkor veszik elő a cilinderből, ha Rezsiszilárd megnyerő mosolyával, és Selmeczi Gabriella művésznő a sok fogával, üvöltve, felemelt kézzel rohan el a feladat elől, hogy ezt azért még ők sem. Na, ilyenkor jönnek, a debreceni agyasok. 
Külön tragédia ez, nekünk, debrecenieknek. Ha majd visszazökken az agyunk a normális kerékvágásba, hogy fogjuk unokáinknak megmagyarázni? Kiknek, milyen futóbolondoknak is adtunk bizalmat-hatalmat? 
Ezt egyelőre ne is firtassuk! Még akkor sem, ha tudva-tudjuk, hogy városunk pallérozott nagyjait, a tömegpszichózisból eszmélő hívek, rövidesen szívlapáttal fogják majd végigkergetni a Piac utcán, az állomástól a Nagytemplomig.

De, hagyjuk a piklibe ezt az egész szánalmas, silány kis színjátékot, még akkor is, ha ez most nem is életünk része, sokkal inkább egésze.

Beszéljünk inkább a dongóról! 
Tudták, hogy a dongó egyáltalán nem is repülhetne? Hogy a hatalmas potroha, rövid szárnyai, minden, ami a dongót, dongóvá teszi, ellentmond az összes fizikai-aviatikai törvénynek? Hogy ismereteink szerint repülő dongó nem létezhet? Mi ezt tudjuk, de a dongó nem. Ezért a dongó röhögve repül. 
Valahogy így lesz ez velünk is. A mérhetetlen hatalom, a közigazgatás, a média, az ügyészség, a rendőrség elfoglalása, a pártállami rendszer újjáépítése, a korlátlan, magánkézbe játszott anyagi erőforrások (itt szofisztikáltan arra utal a szerző, hogy a Kedves Vezető és önsegélyező baráti köre, lopnak, mint az állat), a parlamentarizmus kiherélése, a demokrácia, a jog sárbatiprása, a választási rendszer meghekkelése, az ellenzék ellehetetlenítése, minden, és minden azt a célt szolgálja, hogy Orbán beteg rendszere, – míg a világ, világ, meg még két nap – betonbiztosan álljon! 
Ismereteink szerint a Fidesz így, ilyen körülmények között nem bukhatna meg. 
DE MEG FOG! Hiába minden mesterkedés, tömegpszichózis, társadalmi, fizikai definíciók, törvények, előrejelzés, közvéleménykutatások, statisztikák, melldöngetés, kardcsörtetés, öntelt hatalmi gőg! 
Ha a dongó repül – márpedig repül! – akkor a Kedves Vezető is repülni fog! Nincs az az ármánykodás, hatalom, lopott vagyon, csalás, főügyész, Halász, Kósa, Rezsisziárd, hazug soroskampány, aki, ami ezt meg tudná akadályozni.

A dongó repül, az egész ócska bagázs meg bukni fog! Fizika ide, fizika oda. Rövidesen. Ennyit az aviatikáról!

Halász Janinak meg üzenem barátilag, hogy lassan ideje futóedzésekre járnia. A szívlapát nem játék!

Szerzõ: Varga Zoltán


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com