Az ex-pornós, Stormy Daniels perli Trumpot

trump és Stormy Daniels

Az iszlám tanításának kiterjesztéséről vitáznak Németországban. Eltűnt a Fehér Ház kertjéből a francia elnök ajándék fája. Bepereli Donald Trumpot az a volt pornószínésznő, akivel állítólag egyéjszakás kalandja volt az elnöknek.

Vita alakult ki Németországban az iszlám vallás oktatásáról – számolt be honlapján a Deutsche Welle. Egy friss tanulmány szerint jelenleg több mint ötvenezer muszlim diák tanul az iszlám vallásról, miközben a muszlim diákok száma Németországban nyolcszázezer körül van. Az iszlám vallás oktatásának kiterjesztése mellett érvelők szerint az ilyen órák csökkentik a radikalizálódás esélyét, az ellenzők szerint viszont az iszlám külön oktatása fölösleges, és elegendő lenne az etikaórán tanulni a különböző vallásokról.

Eltűnt az a fa a Fehér Ház kertjéből, amelyet Donald Trump és Emmanuel Macron együtt ültetett el a francia elnök washingtoni látogatása során – jelenti a BBC. Az amerikai kormány nem indokolta a fa eltávolítását, de a francia nagykövet szerint karanténba helyezték a növényt, mert ez az előírás az Amerikába importált élő organizmusoknál. Amint lejár ez az időszak, újra elültetik.

Rágalmazás miatt pert indít Donald Trump ellen az a volt pornószínásznő, akivel állítólag az elnöknek egyéjszakás kalandja volt – írja az AP hírügynökség. Stormy Daniels egyik twitterüzenete miatt perelte be az elnököt, amelyben állítása szerint őt becsmérelte. A volt felnőttfilmes azért is perel, hogy semmisé tegye a titoktartási szerződést, amelyet Trump ügyvédje kötött vele a 2016-os választás előtt. A színésznő hallgatása 130 ezer dollárt ért az elnöknek.

hirtv.hu


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com