Aki tud, imádkozzon Magyarországért!

orbán széttártkar

Magyarország hagyta elmenni a CEU-r. Nem kellett, mert túlságosan jó volt nekünk. Magyarország Mucsát választotta, az árvalányhajas, hátrafelé nyilazós, urambátyám világot. Ez az ország arra szavazott, hogy Semjén Zsolt a jövőben is gond nélkül vadászhasson Svédországban. És persze nem csak ott, hanem bárhol, ahol kedve tartja, mert a magyar adófizetők, ahogyan eddig, a jövőben is készséggel kifizetik ezeket a drága kiruccanásokat.

Magyarország nem a versenyre, hanem a mutyira szavazott. Nem a teljesítményre, hanem arra, hogy Kósa Lajos, aki egy csengeri háziasszonyként elhíresült szerencsétlen 1300 milliárd forintját kezelte, még mindig szabadlábon lehessen. Hogy a Nemzet Veje és saját lábon álló neje tovább gazdagodjon, és Matolcsy Györgynek még a mostaninál is több unokatestvére lehessen, akiket bőkezűen támogat.

Magyarország arra szavazott, hogy az legyen, ami most van. Hogy a legfőbb ügyész a bűnt ne üldözze, hanem bátorítsa, az adófizetők pénzéből fenntartott közmédia pedig a mi pénzünkön a mi képünkbe hazudjon.

Magyarország azt választotta, hogy a Fidesz és személy szerint Orbán Viktor megvédje őket azoktól a migránsoktól, akiknek eszük ágában sincs idejönni, még kevésbé velünk együtt élni.
Boldog és elégedett alattvalói vannak ennek a Magyarországnak, akik úgy tartják, hogy egy jóságos és igazságos diktátort választottak maguk fölé. Olyan uralkodót, aki mindig tudja, hogy mi a jó, és mi az, ami nem. Ő mondja meg, hogy ki a jó polgár, családapa, dolgozó, hazafi, ember.

Azt is, hogy ki írta a Turandot című operát.

Magyarország nagyon beteg. Aki tud, imádkozzon Magyarországért!

Föld S. Péter


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com