Addig szívatták egy műsorban Leslie Mándokit, hogy Orbánt emlegetve dühkitörést kapott – videó

mandoki leslie

A múlt héten Leslie Mándoki a német NTV vendége volt, ahol a Zöldek egyik politikusával és egy svájci újságíróval beszélgettek közéleti kérdésekről. A diskurzus egy ponton váratlan fordulatot vett…

Mándoki tévés szereplését kiszúró 444.hu szerint már a beszélgetés elejétől érezhető volt, hogy valami nincs rendben, ugyanis a műsorvezető szinte minden kérdésben megemlítette Mándoki 1979-es diszkóslágerét, a Dschinghis Khant, ami a jelek szerint ma már a magyar zenésznek is kínos.

A műsorvezető addig emlegette a régi slágert, hogy egyszer csak Mándokinál elpattant a húr.

A zenész sértődötten felpattant az asztaltól, és ott akarta hagyni a műsort. Felhozta, hogy volt egy megállapodása a csatorna vezetőjével, de ezt megszegték. Úgy érezte, hogy nácinak állították be, amiért Orbán Viktorral beszél, de a legjobban persze az idegesítette fel, hogy a műsorvezető folyamatosan a Dschinghis Khant emlegette.

 

Végül amikor némi ordibálás után Mándoki visszaült az asztalhoz, a műsorvezető tisztázta, miért cseszegette végig olcsó poénokkal. Elmondta, hogy 10 perccel az adás kezdete előtt kaptak egy e-amilt Mándoki menedzsmentjétől, amiben kikötötték, hogy ha nem játsszák le a Mándoki karrierjét bemutató 5 perces kisfilmet, akkor nem megy a műsorba. Egy második levélben pedig kikötötték, Dschinghis Khant meg sem említhetik. És ez volt az, amin a műsorvezető felhúzta magát:

„Demokráciába élünk. Ez van vagy menjen!”

- vetette oda Mándokinak, aki végül ott maradt a stúdióban.

Forrás: 444/Hírhatár


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com