Abigail idén januárban halt meg, az Apa, Amerikát átszelő kerékpárútra indult, hogy hallja halott lánya szívverését

abigali

Abigail szivét egy fiatalember kapta meg, a többi szervével pedig még más betegeken is segített.

Bill Conner lánya Abigail idén januárban halt meg. Hogy megbirkózzon valahogy a gyásszal, egy Amerikát átszelő kerékpárútra indult.

Körülbelül ugyanabban az időben, amikor Conner elbúcsúzott lányától, az ország másik felén egy fiatalemberrel azt közölték az orvosok, hogy a napjai meg vannak számlálva. Ifj. Loumonth Jack azt hitte, a mellkasában érzett fájdalom csak gyomorégés, de kiderült, hogy szívrohama volt. Bár a kezelések eleinte segítettek, egy fertőzés miatt ismét romlani kezdett a fiú állapota.

2
Megosztás

Ezen a ponton találkozott a két történet, Jack ugyanis megkapta Abigail szívét, aki szervdonor volt.

Amikor a lányomat már csak a gépek tartották életben, és megtudtam, hogy a szerveinek már meg is találták az új „gazdákat”, kicsit enyhített a fájdalmon a tudat, hogy más emberek életét menti meg

- mondta az apa.

Connor a lánya halála után döntött úgy, hogy hosszú kerékpártúrába kezd. Ezzel akarta felhívni a figyelmet a szervdonorság fontosságára. Abbey szíve mellett a mája, a hasnyálmirigye, veséje, szeme és más szövetei kerültek összesen négy beteghez.

Az apa több, mint 4000 kilométert tekert le. Érintette a kórházat, ahol Abbey meghalt és azt a kórházat is, ahol a szerveit kivették. Apák napján pedig megállt Louisanában, hogy találkozhasson ifj. Lehman Jackkel. De nem érte be azzal, hogy találkozott Jackkel, hanem sztetoszkóppal meghallgatta a lánya szívét.

A lányom él. Jack él, és ő is él. Ez az ő szíve. Ez nem rólam szól. Hanem Abbeyről és arról, hogy segítsünk másoknak.

“Szomorú, hogy nem választhatta meg, miként távozik erről a világról, de rá jellemző módon még a halálával is hatni tudott a világra” – jelentette ki Conner.

VIDEÓ: az apa útjáról

 Forrás: wnepNBC15


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com