A viszkis rabló egyetlen mondattal üzent be a rendszernek: van még a tarsolyában néhány titok, amiről “tudna mesélni”

ambrus attila

A wmn.hu oldalon jelent meg egy interjú Ambrus Attilával, közismertebb nevén a “viszkis rablóval” akit az újonnan megjelenő filmjéről kérdezte az újságíró.

Ambrus mesélt a börtönéveiről, arról, hogy milyen bemenni egy bankba fegyverrel, miért kellett ehhez neki az alkohol, és hogy a filmbeli színészt is arra kérte, hogy legalább egy csokit lopjon a közértből az akciójelenet előtt, hogy hitelesebben tudja átélni a szerepet, ugyanis ez nem egészen olyan a valóságban, mint a filmekben.

Az interjúnak volt egy különösen érdekes része, ahol a viszkis úgy fogalmazott:

“Az a probléma az egésszel, hogy engem sokat csesztetnek, de a milliárdokat nem én toltam ki ebből az országból. Sok olyan sztorit tudnék mesélni, ahol milliárdok tűntek el, és sehol nem volt felelősségre vonás. Én hoztam egy rossz döntést, aminek megvolt a következménye, megbűnhődtem érte.”

Ambrus Attila alvilági kapcsolatai révén biztosan tudhat olyan emberekről, akik rajta kívül raboltak, de ebben a bekezdésben milliók kitolásáról beszél az országból, tehát egyértelműen olyan szereplőkre gondol, akik nem a bankokat, hanem a közpénzes széfeket fosztják ki.

Ha tudna erről sztorikat mesélni, vajon miért nem teszi? Fél a megtorlástól, vagy csak kivár?

Az mindenesetre groteszk, hogy az ország leghíresebb rablójától is azt halljuk, milyen korrupt ez a rendszer…

 


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com