A pápa állást fogalat az RFID chip mellett

microchip

Egyre valószínűbb, hogy a 10 éve még összeesküvés elméletnek bélyegzett RFID chipből szépen lassan “gyakorlat” lesz.

RFID-Chip

 

Az RFID (Radio Frequency IDentification) automatikus azonosításhoz és adatközléshez használt technológia, melynek lényege adatok tárolása és továbbítása RFID címkék és eszközök segítségével. Az RFID-címke egy apró tárgy, amely rögzíthető vagy beépíthető az azonosítani kívánt objektumba. Az objektum lehet tárgy, például egy árucikk, vagy alkatrész, illetve élőlény, így akár ember is.  (Wikipedia)

 

Obama elnök már korábban kijelentette, hogy 2017-re minden amerikai állampolgár kapni fog ilyen beültetést. Múlt havi cikkében az NBC csupán megerősítette ezt. Az írás szerint az RFID chip, akárcsak a Google szemüveg közelebb hozzák egymáshoz az emberiséget, és ezen eszközök hatalmas és nélkülözhetetlen lépést jelentenek a boldog, utópisztikus jövő felé. Az eszköz segítheti a bűnüldözést, a gyógyászatot és kereskedelmet, szólnak chip melletti  érvek.
Viszont, ahogy közeledik ez az időpont, egyre hangosabbak hallatják hangjukat a technológiát ellenző csoportok is. Ők a totális kontroll, az “új világrend”, a transzhumanizmus egy újabb eszközét, illetve a luciferánus háttérhatalom XXI. századi rabláncát látják az RFID chip mögött. Aggályaik csak tovább erősíti a Jelenések Könyve 13. fejezetének 16. és 17 sora.
16.
Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
17.
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
A helyzetet súlyosságát mutatja, hogy internetes hírforrások szerint, maga Ferenc pápa is beszállt RFID chip kampányába. Legutóbbi kijelentéseivel egyértelműen a technológia mellett foglalt állást.
“Megvizsgáltuk a Szentírást, és meggyőződéssel kijelenthetem, hogy semmi jel nem mutat arra, hogy az RFID chipben bármi sátáni lenne! Ha valami, akkor ez az eszköz igazi áldás, egyenesen magától Istentől, aki így segíti az emberiséget, hogy az a világ számos betegségét megoldja.”
 Sőt, a pápa előre vetíti, hogy a jövőben a Vatikán minden alkalmazottja, illetve lakója számára kötelezően alkalmazandó lesz ez az implantációs eljárás.

Mondja mind ezt annak ellenére, hogy a múlt évben, a Wyoming állambeli Hanna város lakói tesztelték a chip egy béta változatát. A chip pedig pont oda került beültetésre, ahova azt Jelenések Könyve is leírja, azaz a jobb kezükbe, a hüvelykujj és a mutatóujj közé. Sőt, a tesztelők kizárólag a chip segítségével tudtak maguknak élelmiszert és egyéb javakat vásárolni. Ami ugyancsak kísértetiesen hasonlít a próféciára.

Ismerve a jezsuita rend történetet és motivációját valóban inkább aggasztó, mintsem megnyugtató, hogy a pápa “Isten” ajándékénak minősítette a technológiát, de persze annak megítélése mindenkinek szíve joga! Egy biztos, többé már ez sem összeesküvés elmélet! Rohamtempóban közeleg a szép új világ.

Az interneten sok minden olvasható, így sokakban felmerült a kérdés: vajon ez a hír igaz? Mondhatott ilyet egy pápa?
De akármit is mondott, a lényegen nem változtat : A kormányzati szándék megvan az emberek bechipelésére.

A rabszolgatartó társadalmakban beégették az állatok és a rabszolgák bőrébe tulajdonosuk címerét. Azóta sokat fejlődött a technika, korunkban megteszi a chip is.


16 Comments

 1. Hveca said:

  Azt el tudom képzelni,hogy Obamába, a politikusainkba és családtagjaiba be van ültetve már ilyen nyomkövető chip,mert féltik az életüket.Ha bevezetik kötelezően majd egyszer mindenkinek szerintem nem kell parázni,mert az okos ember megtalálja a módját annak hogyan vegye ki és használja úgy,hogy ne kelljen bújkálnia meg kirekesztődnie a társadalomból.Majd lesznek illegális erre szakosodott orvosok.A fülbevalónkat is betesszük ha kell és kivesszük ha már nem akarjuk viselni.Mindenre van megoldás!!!!!!!!Az Antikrisztusnak is vannak gyenge pontjai.Legyőzhető szeretettel,bátorsággal és ésszel.A félelem a legnagyobb tápláléka.A gazdagok is halandóak és jóval kevesebben vannak mint mi hétköznapi emberek.Sok lúd disznót győz,Segíts magadon és Isten is megsegít………… sorolhatnám.

 2. janosja said:

  Igaza van annak, aki a hírt megosztotta, és ezt megerősíti Anonimause Zénó kommentje! A kutyákba már nálunk is kötelezően beültetik, miért lennének kivételek az emberek!

 3. Jackie said:

  “internetes hírforrások szerint”
  magát újságírónak, publicistának, vagy akár bloggernek tartó ember ilyet nem ír le
  főleg nem ír cikket ezekre az információkra alapozva

 4. Anonimouse Zeno said:

  Tisztelt “csak fogom a fejem es rohogok”
  Nem tudják rákémyszeríteni senkire?
  Emberi jogok?
  Hol él ön?
  Önnek is van például személyi igazolványa, senki sem kényszerítette rá.
  De ha lecserélik az új kártyákra, amiben már benne van a chip (egyenlőre még nem az emberekben) akkor ön is önként fogja lecserélni, mindenféle tiltakozás nélkül, mert a régi érvényvesztése miatt muszály lesz!
  És akkor még mi van azzal, hogy amennyiben valaki nem akar beadatni magának pl. egy influenza elleni, bizonyítottan veszélyes védőoltást, akkor járványügyi vészhelyzetre hivatkozva hatósági kényszert lehet alkalmazni, kényszerítve az illetőt a védőoltásra!
  Ilyenkor hol van az a bizonyos emberi jog?
  Nem beszélve arról, hogy tervbe van véve a készpénzes pénzforgalom csökkentése, majd teljes megszüntetése!
  Már a hozzá kapcsolódó ideológia gyártás is megtörtént!
  Például, a digitális pénzforgalom biztonságosabb, egyszerűbb tranzakciókat tesz lehetővé, nem kell egyszerre sok pénzt hordani magunknál, elég egy kártya, vagy akár egy mobiltelefon, stb.
  A digitális pénzforgalomra való átállás már a munkahelyeken is megkezdődött.
  Egyre több helyen követelik meg a munkavállalótól, hogy rendelkezzen bankszámlával, mivel a fizetéseket kizárólag banki átutalással folyósítják!
  Ha valaki nem rendelkezik bankszámlával, az vagy nem lehet az adott cég alkalmazottja, vagy köteles bankszámlát nyitni.
  A digitális pénzforgalomra való teljes átállás ágyaz meg annak, hogy kizárólag csak az fog tudni adni, venni akibe be lesz ültetve a chip.
  A kártyás, valamint mobiltelefonos fizetési módokat teljes egészében felváltja a chip használata.
  Aki nem rendelkezik majd chip-el, az nem fog tudni sem vásárolni, sem eladni semmit, mivel a digitális pénzforgalom lebonyolítására kizárólagosan a chipek használatát teszik elfogadhatóvá!
  Ezek után az emberek többségét már kényszeríteni sem kell majd arra hoga beültessék nekik a chipet.
  Fóleg, ha még olyan ideológiát is gyártanak hozzá, hogy a chip az emberek védelmét is szolgálja, például a kisgyermekek eltűnése esetén a pontos helyzetük (ahogy bárkinek) pillanatok alatt megállapítható, és így a gyermek hamar viszakerülhet szüleihez. A bűnözés felszámolásában is segíthet, sőt aki nem hajlandó beadatni magának, az bűnöző, sőt még annál is roszabb.
  Ega ilyen ideológia gyártással elérhetik, hogy még ha lesznek is, akik nem lesznek hajlandók beadatni a chipet, ezeket az embereket a saját embrrtársaik adják, adhatják majd a hatóságok kezére!

  És akkor hol lesznek majd az emberi jogok?

  Hogy ez minél zökkenőmentesebben menjen, a terv kiötlőinek kapóra jöhet valamilyen katasztrófa, esetleg egy nagyobb terrorhullám. (Ha nincs, majd csinálnak maguknak!)

  Így a chippel az emberiség segítőinek, megmentőinek szerepében tetszeleghetnek, és elhitethetik az embereket, leszerelhetik a tiltakozásokat!

  Ez lenne a szép új világ? Vagy inkább a borzalmak kora? Amikor az ember önként adja át a szabadágát egy totaliánus rendszernek, ahol a rendszer üzemeltetőinek tudta nélkül semmit sem tehet? És nem csak a saját szabadságukat adják fel, hanem az embertársaikat is!

 5. Károly Imre Borsi said:

  Vannak emberek, kik rettentően kevés információ birtokában elképesztő bátorsággal mondanak bő lére eresztett “véleményt” olyan témában, melyről évek óta, egymástól távol lévő fórumok kimerítően cikkeztek. Bármennyire is félelmetes a téma, tiltakoznunk kell ellene,mert RÓLUNK van szó!!!!!

 6. csak fogom a fejem es rohogok said:

  Olyan hulyek vagytok mint egy marek fold … nem tudjak rakenyszeriteni senkire es ha raakarjak akkor felborultak az emberi jogok … a Bibliat masok sok ev egyetem utan is nehezen tudjak ertelmezni es itt egy retardalt hirhajhasz blogger kezd el irogatni rola forrasanyag meg eleg gyenge… akik az ilyeneket olvassak es elhiszik buta tanulatlan emberek akik elnyomottnak erzik magukat es ezert kell valahol ahol lazonghatnak a rendszer ellen es okosnak akarjak magukat erezni azaltal hogy azt az erzest keltik sajat magukban hogy belatnak a szinfalak moge … ugyancsak van meg ezekre az emberekre egy jo szo : vallasi fanatikus … annyira nem tud kiteljesedni a sima vallasi eleteben hogy valami nagy vallasi dolognak akar a resze lenni ezert a Bibliat maga elvarasai utan formalja es mindenben magat az ordogot lassa
  Na most ezzel a chipel en sem ertek egyet nem kell felreerteni viszont ezzel a cikkel es forummal eggyaltalan nem.

 7. KLARA KRIZSAN said:

  A JELENESEK KONYVE VALOBAN A SZEMUNK LATTARA TELJESUL BE ES MIVAGYUNK A FOSZEREPLOI ..EZZEL A CSIPPEL AZ A GOND ,HA NEMVESZI FEL VALAKI AZ ANTI KRISZTUS MEGOLI , HA FELVESZI ISTEN OLI MEG … HA VALAKIBE BEULTETIK ES ELAKARJA TAVOLITANI LEHETETLEN SERULES NELKUL MEGOLDANI ES HA A BENNE LEVO TARTALOM A SZERVEZETBE KERUL FEKELYEKET FOG OKOZNI AHOGYA A BIBLIA IRJA … A PAPA IS EZ MELLETT VOKSOL ES BIZTAT MERT UTAT KESZIT AZ ANTI KRISZTUS SZAMARA MOST MEG TUDATLANUL …. A BIBLIA SZERINT AZ ANTI KRISZTUSNAK LESZ EGY HAMIS PROFETAJA AMI EBBOL AZ UZENETBOL IS KIDERUL …. !!!!! … ITT LATHATJUK AZT IS , HOGY MILYEN FONDORLATOS MODON SZEMBE SZAL AZ ISTEN IROTT IGEJENEK ..ES BELE SZOLT AZ ISTEN TORVENYEBE A MAGA VESZTERE …… AKI AZ ISTEN IGEJET TANULMANYOZZA NEHEZ FELRE VEZETNI ….. DE SAJNOS NAGYON SOKAN NEM OLVASSAK VESZTUKRE !!!!!! TUDATLANSAGUK ES A PAPA ISTENITESE , KOVETESE OKOZZA VESZTUKET …. BAR MENNYI JOT CSELEKEDTEK AZ ELETUKBEN A POKOL TUZE LESZ A JUTALMUK … SZOMORU , … ADJON AZ UR ISTEN MEGTEREST EZEKNEK AZ EMBEREKNEK UDVOSSEGUKRE … A JEZUS NEVEBEN AMEN

 8. Teszt Elek said:

  Ha köteleznek rá, eltűnök a társadalomból.
  Kijelentkezem a lakcímemről, hajléktalan leszek, oszt találjanak meg.
  Ha meg elkapnak és beültetik, egy darab késsel kivágom a kezemből, ala RAMBO.
  Aki meg az utamba áll, kiny…. és meg… az emberiségbe.

 9. Horváth Pál said:

  Kedves D!
  Pontosan a hozzád hasonló felfogású embereknek köszönheti a világ,hogy a dolgok a “fejük felett ” történnek.Biztos lehetsz benne,hogy ha ez az idő eljön lesznek olyan akik nem fognak bólógató birkaként viselkedni.Nagyon erős a gyanúm,te nem leszel közöttük…

 10. atyus said:

  Sajnos vagy nem, ez elkerülhetetlen. Ez Isten tervének/akaratának egy része. Isten akarata pedig be fog teljesülni mind az égben, a földön, és a föld alatt is.

 11. sanyusz said:

  Érdekes cikk. Láttam a hírforrást, de csak keveset beszélek angolul. Lehet tudni, hogy hol és mikor mondta ezt Ferenc pápa? egyébként más érdekes dolgok is történnek mostanában az egyházban, érdemes odafigyelni: https://www.youtube.com/watch?v=NlhW0CmEB0U
  “Ne is aludjunk azért, mint egyebek, hanem legyünk éberek és józanok. ” 1.Thessz. 5:6

 12. D. said:

  Kedves Hozzászólók!
  A cinikus megjegyzéseitek ellenére az idő halad előre, s a dolgok történnek a fejünk fölött…
  Kíváncsi lennék Órásmesterbácsi és Amerika…, hogy ha sorra kerültök a chipelésben, akkor is ezzel a szöveggel érveltek majd ellene?!

 13. Amerikafos said:

  Ateista vagyok pont le,,,,, a pápa véleményét.

 14. Á. said:

  nos. ha a “sátán” bélyegétől kell félnünk..
  és a pápa ez mellett van…
  akkor nincs több kérdésem…

 15. Órásmesterbácsi said:

  Pápa? Az meg micsoda? Az egy magyar város. Ha arra a szoknyás bácsira gondoltok, a kaotikus egyesületböl, az egy analfabéta. Meg a sátán földi helytartója. Hogy talál ki ekkora baromságot?
  Jelentések 14,9 : És harmadik angyal is követé azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére,
  Feri bátyám, jól be rúghattal a mise borból.

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com