„A náci az anyanyelved” – keményen beszóltak Donald Trump bukott magyar tanácsadójának

gorka

Lazán lenácizta Alyssa Milano amerikai színésznő Gorka Sebestyént, Donald Trump amerikai elnök volt tanácsadóját – írja a RawStory. Milano hétfőn, a Martin Luther King-emléknapon írt egy tweetet Trump politikájáról, amely szerinte a homlokegyenest az ellentéte annak, amiért polgárjogi mozgalom emblematikus alakja küzdött Gorka erre válaszolt mégpedig, hogy Milano „álmodjon csak tovább”, a valóságban Trump nyerte az elnökválasztást, és ő már most bőrszínre tekintet nélkül többet tett az amerikaiakért, mint amennyit a színésznő valaha fog. 

Ennek csak egy szépséghibája volt, az, hogy Gorka ejtett egy elütést, és a than szó helyett azt írta le, hogy that. Milano kíméletlenül lesújtott „Tudom, hogy nehéz az angol, amikor a náci az anyanyelved” – válaszolta a Gorka tweetjére.

 

Kép megtekintése a Twitteren

Kép megtekintése a Twitteren

Than.

I know…English is hard when nazi is your first language.

Az 1956-os emigráns szülők gyermekeként Londonban született, most éppen amerikai magyar Gorkát az Egyesült Államokban rengeteg bírálat érte, amiért Trump tavaly januári elnöki beiktatásán kitűzte a Horthy Miklós kormányzó által 1920-ban alapított vitézi rend jelvényét viselte. Gesztusát sokan úgy értelmezték, hogy mivel Horthy kollaborált a nácikkal, Gorka tulajdonképpen egy náci szimbólumot viselt.  

A 444 nyomán ma írtuk meg, hogy Gorka ellen Magyarországon körözés van érvényben lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés miatt. 


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com