A kanapéra parancsolta férjét miután összevesztek, a férfi reggelre meghalt

háyaspár

Ashley azért osztotta meg történetét, hogy felhívja a figyelmet: mindig ki kell békülni pároddal lefekvés előtt.

A háromgyerekes Ashley Murrell szeretné mindenkinek felhívni a figyelmét arra, milyen fontos az, hogy sose feküdj le úgy, hogy nem békültél ki a pároddal. Ő ugyanis összeveszett férjével, Mikey-val lefekvés előtt, méghozzá annyira, hogy ragaszkodott hozzá, a férfi a kanapén aludjon.

Mikor reggel felébredt, holtan találta a férjét.

19554754_157110181501183_7205013908654930708_n

A 36 éves Mikey 16 órás műszak végén érkezett haza, felesége pedig dühös volt rá, hogy túlhajszolja magát. Csúnyán összevesztek, és nem békültek ki aznap este, ezért külön aludtak. Másnap azonban, amikor a nő felkelt, férje már nem élt. Ashely csak később tudta meg, hogy hogy férje

azért dolgozott olyan keményen szőnyegtisztítóként, hogy évfordulójukra Prágába vihesse feleségét.

„Amikor másnap reggel felkeltem és megláttam, rögtön tudtam, hogy valami baj van. Ugyanott feküdt, hol este, az arcszíne pedig teljesen megváltozott. Szürke volt. Odamentem hozzá, megérintettem, de hideg volt a teste, amitől visszahőköltem és kirohantam a szobából. Üvölteni kezdtem a 14 éves gyerekemnek, hogy az apja meghalt, majd kirohantam az utcára, ahol azt kiabáltam, hogy Mikey meghalt. Elájultam, úgy vittek vissza a házba a szomszédok. Annyira valószínűtlennek tűnt, képtelen voltam felfogni. Nem hittem el, hogy halott, inkább azt éreztem, hogy elhagyott minket. Amikor a mentősök megerősítették, hogy meghalt, összeestem és hányni kezdtem. Felfoghatatlan volt. Bűnösnek éreztem magam, amiért a kanapán kellett aludnia miattam. Az utolsó szavak, amiket mondtam neki, méregből fakadtak. Amikor megtudtam, hogy arra spórolt, hogy elmenjünk nyaralni, összetört a szívem”

– mesélte Ashley a Daily Mailnek.

mike ashley

Ashely szerint férje nagyon jószívű volt, aki mindenkit fel tudott vidítani, a családját pedig imádta.

Szerette volna, ha a gyerekeinek mindene megvan, ezért is túlórázott olyan sokat.

„16 órás műszakokat vállalt, akár heti hét nap is, hogy eleget spóroljon ahhoz, hogy minden évben elvigyen minket Disneylandbe. Annyira kimerült volt, de csak az számított neki, hogy minket boldognak lásson. De sajnos egyre többet dolgozott, állandóan kimerült volt, tönkretette magát lassan és az egészsége is romlani kezdett. Aznap este, amikor hazaért, teljesen kivolt, soha nem láttam még olyan kimerültnek. Nehéz volt úgy látni őt, ezért kibuktam. Elegem volt ebből. Nekiestem, és azt mondtam, aludjon a kanapén, ami hülyeség volt, mert igazából azt szerettem volna, ha többet vagyunk együtt. Mikey elvesztése megváltoztatta az élethez való hozzáállásomat. Az élet túl rövid ahhoz, hogy mérgesek legyünk és ne a családunkkal töltsünk minden lehetséges pillanatot” – nyilatkozta Ashley.

A pár még 2007-ben ismerkedett meg, és 3 évvel később házasodtak össze.

Az esküvő után a férfi örökbe fogadta Ashley lányát, Morgant, 2013-ban pedig ikreik születtek, Mikey Junior és Lisa. A férfi mindig is sokat dolgozott, ám 2014-ben gerincízületi gyulladása lett, ami miatt egyre többet szenvedett. Lehet, hogy ennek is köze volt a halálhoz, amit a boncolás szerint fulladás okozott, azonban ismeretlen ok miatt. Ashely szerint férje sosem jött igazán rendbe a gyulladás után, és valószínűleg a kemény munka csak rontott a helyzeten. 

A legnehezebb az volt, hogy elmondjam a gyerekeknek, mi történt. Először nem is mondtam el a piciknek, de mindig azt kérdezgették, mikor jön haza apu. A kisfiam most mindig azt kérdezi, meglátogathatjuk-e apát a mennyországban. Ez nagyon nehéz. Vannak könnyebb napok is, de nagyon nehezek is. Múltkor a gyerekekkel mentünk hazafelé kocsival, énekeltünk és boldogok voltunk, amikor egyszer csak bevillant az a kép, hogy megtalálom a kanapén. Ezt jó ideig nem fogom tudni elfelejteni. Nehéz lesz nélküle minden emlékezetes pillanat. Az első évfordulónk egyedül már megvolt. Tudom, hogy soha nem fogom elfelejteni őt. Túlságosan nagyszerű volt ahhoz, hogy azt szavakkal el tudnám mondani.

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com