A Green Day lefasisztázta Trumpot az AMA díjátadón

green day

A punkok díjat nem kaptak, de felléptek az American Music Awards gáláján, és kiosztották az új elnököt. Ugyanitt Ariana Grande lett az Év Művésze… Isten kegyelmezzen Amerikának!

A díjátadó kifejezetten unalmas volt idén, a közönség szavazatai alapján odaítélt díjakat ugyanis rendre ugyanaz az előadó zsebelte be a hasonló kategóriákban. Justin Bieber lett a legleg pop férfi (legjobb pop lemez, dal, videoklip, és kedvenc férfi pop előadó), ugyanez hip-hop/rapben Drake (legjobb dal, album, kedvenc férfi rap előadó), R&B-ben pedig Rihanna (legjobb dal, lemez, kedvenc női R&B előadó). Ariana Grandet pedig az Év Művésze díjjal jutalmazták. Ezen kívül díjat kapott egy rakás country és latin előadó is.

Az est egyetlen izgalmas momentuma, ami megemelhette kicsit a tévénézők pulzusát, az a Green Day fellépése volt, aki az új lemezükről játszották el a Bang Bang című dalt. És ahogy a múltkori díjátadón, most sem hagyták ki, hogy beszóljanak Donald Trumpnak, egy jól irányzott „No Trump! No KKK! No fascist USA!” bekiabálással.

nuus.hu

(Fotó: Kevin Winter/Getty Images)


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com