A Fidesz szerint Gödöllő betelepítési célponttá válhat

Illegális bevándorlás - Zákány

Sorsdöntőnek nevezte a május 26-iki EP-választást Vécsey László fideszes képviselő szombaton Gödöllőn, aki szerint könnyen előfordulhat, hogy a település “betelepítési vagy bevándorlási célponttá válik”.

Olyan képviselőket kell az Európai Parlamentbe küldeni, akik Magyarország érdekeit képviselik Brüsszelben, és nem fordítva – emelte ki a politikus a Fidesz-KDNP közös, Orbán Viktor miniszterelnök, Fidesz-elnök hétpontos programját támogató aláírásgyűjtési helyszínen.

Fontosnak nevezte, hogy az emberek lehetőséget kapjanak véleményük elmondására. A gödöllői kiállás és jelenlét pedig azért is különösen fontos, mert szerinte “köztudott, hogy a város polgármestere, Gémesi György bevándorláspárti, és a bevándorláspárti brüsszeli erőkkel együttműködve vagy összejátszva könnyen előfordulhat, hogy Gödöllő betelepítési vagy bevándorlási célponttá válik”.

Ezt mindenképp szeretnék megakadályozni, és felhívni a gödöllőiek figyelmét arra, hogy különösen veszélyben van a város – tette hozzá Vécsey László.

Beszámolt arról is, nagy aktivitást tapasztal az aláírásgyűjtő standnál. Hozzátette: nemcsak a közterületeken vannak jelen, de otthonaikban felkeresve is szeretnék meghallgatni az emberek érveit vagy ellenérveit, illetve támogatást kérni Orbán Viktor hétpontos programjához.

Forrás: MTI/Hírhatár

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com