A Fidesz lebukott: az adóemelés miatt tart ma 400 forintnál a benzin

orbán kalapban

Az a Fidesz, amely ellenzékben 250 forintos benzinárat követelt és a 300 forintos benzinárnál botrányt kiáltott, most az olajárak csökkenése ellenére emeli 400 forintra a benzin árát. Bezzeg a Gyurcsány-kormány idején a 300 forintnál is ordibáltak, pedig az olajár akkor sokkal magasabb volt.

2008-ban még 120 amerikai dollár volt az olaj hordónkénti ára, ma 70 dollár, tehát közel a fele. A magyarok kiadásai mégsem csökkennek, hanem emelkednek. A Fidesz lebukott: az adóemelés miatt tart ma 400 forintnál a benzin.

Ezt hívom én igazi megszorításnak!

Nem véletlenül követeli a DK Orbántól, hogy haladéktalanul csökkentse az üzemanyagokat terhelő adót!

Idézem Áder Jánost, aki a Fidesz frakcióvezetőjeként 2004-ben ezt mondta: „a kormány 250 forintos értéken fagyassza be a benzin árát, mert ha ez nem történik meg, az azt jelenti, hogy a kormány továbbra is nyerészkedik az embereken”. Ha meg azok a jóslatok igaznak bizonyulnak, hogy a benzin ára esetleg eléri majd a 300 forintot, annak összes következményéért a kormánykoalíciónak kell vállalnia a felelősséget.”

Szijjártó Péter 2006-ból: „Gyurcsány Ferenc és kormánya versenyt hirdetett a benzin és az euró között, melyet végül a benzin nyert meg azzal, hogy elérte a lélektani határt, azaz a 300 forintot.” Milyen érdekes, a Fidesz alatt a 320 forintos euró maradt alul a 400 forintos benzinárral szemben.

Ennyit a Fidesz újabb megbukott hazugságáról. És a 400 forintos benzinár tovább fogja növelni az inflációt, az élelmiszerek, zöldségek, gyümölcsök árát.

Orbánisztán 2019.

Szerző: Gréczy Zsolt

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com