A Ferrero megnyitja az első hivatalos Nutella-kávézót

nutella kávézó

A világ legcsodálatosabb finomságát gyártó Ferrero megnyitja az első hivatalos Nutella-kávézót, és a menü egyszerűen csodálatos.

Nem szükséges magyarázni, mennyi varázserő rejlik egyetlen kanál Nutellában  ezt mindenki tudja, aki csak egyszer is megkóstolta. Épp ezért nem véletlen, hogy valóságos nemzetközi rajongótábora van a csokis-mogyorós krémnek, olyan arcok, akik bármit megtennének, hogy életük végéig Nutellában fürdőzhessenek. De nemcsak a hardcore Nutella-rajongók serege, hanem minden jóérzésű ember boldog lehet a Chicagóban nyíló Nutella-kávézó miatt, amivel végre egyértelműen meghatározható lesz a földi Paradicsom helye.

Megnyitja első hivatalos kávézóját a Nutella

A május 31-én nyitó kávézó már felfedte menüjét, amelyen olyan fogások szerepelnek, mint a Nutella-fagyi, nutellás croissant, nutellás gofri vagy az egészségesebb életmódot folytatók kedvéért a nutellás zabkása. A gyártó Ferrero nagy megnyitó ünnepséget is tervez, amelyen állítólag az első 400 vendég különleges ajándékot is kap, szóval tényleg mindenki menjen el, aki Chicagó felé jár akkor!

BoredPanda


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com