A DK pert indít Orbánék Soros-gyűlöletkampánya miatt, amiről kiderült, hogy hazug manipuláció (+videó)

soros interjú

Lelepleződött az agymosás, miután maga a kampányguru tálalt ki.

Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy a Miniszterelnökség adja ki azokat a sokmillió forintért megrendelt közvélemény-kutatásokat, amelyek alapján elindították a Stop Soros! nevű gyűlöletkampányt.

Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese pénteken felment a Várba, hogy kikérje a Miniszterelnökségtől a Soros György elleni gyűlöletkampány és az azt megelőző közvélemény-kutatások szerződéseit.

Arató hivatkozott arra a minapi interjúra, amelyet George Birnbaum, a Fidesz kampánygurujának, Arthur Finkelsteinnek az üzlettársa adott egy svájci lapnak.

Birnbaum ebben beismerte, hogyan találták ki és építették fel a Fidesz megrendelésére az egész Soros-hazugságot, és azt is, hogy a gyűlöletkampány elindítása előtt telefonos közvélemény-kutatással mérték fel, eléggé ismert-e Soros György ahhoz, hogy rá lehessen építeni egy negatív kampányt.

Arató Gergely azt mondta: látni akarja a szerződéseket és a közvélemény-kutatásokat, hogy a magyar emberek előtt is világos legyen, hogyan hazudik és manipulál a Fidesz.

Arató közölte: ha a dokumentumokat nem adják át neki, akkor közérdekű adatigényléssel perli ki azokat.

A DK-s politikus választás rendje elleni bűncselekmény miatt is feljelentést tett, ugyanis a közpénzből folytatott hazug Soros-kampány alkalmas volt a választók megtévesztésére.

.

nyugatifeny.hu


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com