A család alig akarta elhinni, hogy a 4 éve eltűnt kutyájuk előkerült

linda kutya

Linda kutya nincs túl jó bőrben, és egyelőre nem ismeri meg a szeretteit, de biztos, hogy ő az, akit olyan sokáig kerestek eltűnése után. A chipje alapján azonosították.

Sírva ölelte magához egy budapesti család elveszettnek hitt kutyáját. Az állat az évek alatt a pesterzsébeti temetőben egy fenyőfa alatt élt, a látogatók etették. Mindenki azt hitte, hogy az egyik temetőőré. Végül múlt héten szólt valaki az állatvédőknek. A család alig akarta elhinni, hogy Linda él – hangzott el az RTL Híradóban.

Lindát kutyatársa, Lili is izgatottan várta haza. Az elveszett négylábút nagyon megviselték az elmúlt évek: megsüketült, megvakult, bicegve jár.

Az édesanya, Lőrincz Erika elmondta: telefonon kapták a hírt, hogy megtalálták Lindát. Először kételkedtek, mert eltűnése után másfél évig keresték a kutyát. Linda tényleg igazi családtag: a szülők adták 14 éve az akkor kétéves kisfiuknak. A most 16 éves kamasz is sírt, amikor viszontláthatta kedvencét.

 Linda egyelőre nem ismeri meg szeretteit, nem kommunikál az emberekkel, de Lili kutya társaságát már kezdi keresni.

Fotó is készült a Lindáról a temetőben, ahol egy fenyőfa alá vackolta magát. Múlt héten szólt valaki az állatvédőknek, hogy nézzenek rá a kutyára.

Kovács Violetta, a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány elnöke azt mondta: nagyon félt az emberektől Linda, ők is csak akkor tudták befogni, amikor aludt. Végül a chipje alapján sikerült a gazdáit megtalálni.


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com