60 évesen szülte meg első gyermekét – A férje azonnal elhagyta

60 éves anya

Több, mint 20 éve vágyott kisbabára egy házaspár, rengeteg sikertelen próbálkozás után, amikor már szinte feladták még a reményt is, megtörtént a csoda. Normál terhesség után, 60 évesen adott életet első gyermekének Atifa Ljaji. Férjének,  Serif Nokicnak és neki egészséges kislányuk született.

60 évesen szülte meg első gyermekét - A férje azonnal elhagyta A kép forrása: dailymail

Az első és egyben az utolsó közös családi fotó.

Ám amikor az újdonsült apuka a kórházban kézbe vette a gyermekét, pár perc után undorodva visszaadta a nejének és azt mondta:

Nem bírom a gyerek sírását, 68 évesen én már öreg vagyok ehhez.

A férfi nem sokat agyalt, közölte a feleségével, hogy nem érdekli ezek után sem a gyerek, sem ő, vége a házasságuknak. Amikor anya lett Atifa Ljaji, aznap rögtön egyedülálló szülővé és elhagyott nővé is vált. Mindezt 60 évesen élte át.

60 évesen szülte meg első gyermekét - A férje azonnal elhagyta A kép forrása: dailymail

Egyedülálló anyaként, 60 évesen, segítség nélkül, nem lesz könnyű a nőnek.

A férj érzelmek nélkül ezt reagálta a váratlan helyzetre.

Megkapta, amit akar, van gyereke, most boldog. Nem számít, hogy én ott vagyok-e vele, vagy sem. 68 éves vagyok, a baba veszélyt jelent az egészségemre. Cukorbeteg vagyok, gyenge a szívem. Nem bírom a gyereksírást. Nem akarom pelenkázni, sem babusgatni sem. Pihenni akarok és élni az életemet.

Felesége veszélyeztetett terhes volt idős kora miatt, a szülés előtt 3 hónapot kórházban kellett töltenie. A férfi már akkor sem támogatta túlságosan az asszonyt.  De amikor meglátta a kislányt, rögtön úgy döntött, neki ez az egész nem kell.

Még a nevére sem hajlandó venni a saját gyermekét.

Szerintem ő nem is az én kislányom. A nejem egészen biztosan spermabank segítségével esett teherbe.

  • hárít minden felelősséget a nőre.

Atifa elmondta:

Bármi történik, egyedülálló anyaként is harcolni fogok azért hogy jó életet teremtsek a kislányomnak, Alinanak. Csak ennek a célnak fogok élni ezentúl. Tudom, hogy nem lesz könnyű, de még mindig hiszem, hogy vannak olyan jó emberek, akik segíteni akarnak.

A nő hozzátette, tudta, hogy nem lesz könnyű

60 évesen gyermeket vállalni

de mivel több évtizeden keresztül vártak a csodára és amikor végre sikerült, tudta, hogy nem adja fel az álmait. Soha. Nem érdekli a kora sem. Erről a babáról álmodott egész életében.

Tudtam, hogy ez nagy kockázatot jelent az én koromban, de az egyetlen kívánságom az életemben az volt, hogy gyermekem lehessen és végül ez meg is történt velem. Egyáltalán nem félek, Isten bátorságot adott nekem. Soha nem éreztem jobban magam. Boldog vagyok.

tette hozzá az újdonsült 60 éves édesanya.


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com