3 Lehetőség, hogy Több Zsírt Égess MOST (elfoglalt embereknek)

simi

Tudom nem könnyű a felesleges testzsírt elégetni-fogyni. Jártam ebben a cipőben (az oldalamon ezt láthatod is)

Ha könnyű lenne, mindenki tónusos testalkattal, jó formában sétálgatna az utcákon.

Legyünk őszinték, senki nem szeret túlsúlyos lenni, de a kihívás, hogy fogyjunk megerőltetőnek tűnhet. Főképp akkor, ha túl elfoglalt személy vagy. Szinte lehetetlennek érzed, hogy eredményeket érj el.

Az extra idő hiánya, hogy eddz, elkészítsd az ételed, vagy tájékozódni tudj, hogy miképp fogyhatsz könnyebben, nagy kihívás tud lenni.

Tehát mit tudsz tenni?

Ebben a cikkben segítek, hogy tájékozottabb légy annak érdekében, hogy le tudd dobni a felesleges kilókat anélkül, hogy extra edzéseket csinálnál, és szigorú diétát követnél.

3 dolog   

//NEAT// – //Időszakos böjtölés// – //Erősítő edzés//

1, NEAT 

Nem edző tevékenység által kiváltott hőtermelés (Minden olyan kalóriaégető tevékenység, amely az edzésen kívül, az általános napi mozgás során történik)

Tehát ha az asztalnál ülsz egész nap, autózol, és a TV előtt ülsz egy pár órát, akkor a Te NEAT-ed igen alacson lesz. Abban az esetben, ha egy futár cégnél dolgozol, és ki be ugrálsz az autóba, sétálsz -plusz súlyt cipelsz, a Te NEAT-ed magasabb lesz, mint aki ülő munkát végez, inaktívabb.

Tehát, hogyan tudod előnyösen alkalmazni a NEAT-ed?

Elkezdhetsz aktívabb lenni , úgy hogy másképp teszed a dolgaid.

Például ha te ülő munkát végzel, asztalnál ülve dolgozol, akkor csinálj több dolgot állva mint eddig. 100 kalóriával égetsz többet óránként ha állsz és nem ülsz, ami a hetek hónapok során igen csak összegyűlhet. Telefonálás közben állj fel és sétálj.

A leggyorsabb út, hogy aktívabbá tedd a NEAT-ed, hogy  többet sétalsz. Válaszd a lépcsőt a mozgólépcső helyet, minden esetben.Parkolj távolabb a bolttól ahová vásárolni mész. Ha lehet gyalogolj oda. A helyett, hogy a kanapén ülve beszélgetnél a kedveseddel, menjetek el egy sétára. A gyerekekkel egy sétára…

Szándékosan is mozoghatsz többet. Állíts be egy emlékeztetőt minden órára, hogy egy 5 percet mozogj, sétálj. Telefonálás közben állj fel. Ezek a dolgok lehet, hogy most hülye ötleteknek tűnnek, de ha egyszer elkezded alkalmazni őket, akkor nagyon hasznos szokásokká válnak!

Ezek a kis dolgok nagyon sokat jelenthetnek több száz kalóriát akár minden nap.

100 kalória elégetése a mai napon talán nem tűnik soknak, de ez 700 kalória egy hétre számolva, és 2800 kalória egy hónapban. Ezt egy évig végig csinálva 3-4 kg testzsírtól szabadulhatsz meg csak úgy, hogy ezeket alkalmazod!

Ez elég érdekes dolog, nem? Hétköznapi dolgok kicsit aktívabban és ez az eredménye!

Plusz nem kell extra időt keresned kardióra, illetve edzésre. Csak egy pár apró dolog, amit másképp csinálsz és zsírt égetsz.

Túl keményen edzel, akkor a NEAT-ed is hátráltatod vele!

Gondold csak át…

A nap többi szakában inaktívabb leszel , ha túledzed magad a konditeremben!

2, IDŐSZAKOS BÖJT

Az időszakos böjt központi gondolata a teljes kalóriaégetés csökkentése. Az időszakos böjt eltarthat akár 16-24 óráig is, lecsökkentve a kalóriabevitelt a normál érték 0-25%-ra. A megszorító szakasz után ismét jöhet egy 8-24 órás viszonylag normál energiabevitel időszaka, attól függően, hogy melyik típusát követed a diétának.

Jóllakott állapotban tested inzulint használ, hogy a glükózt a sejtekbe juttassa energiatermelés révén. Böjt idején, amikor tápanyagot vonsz meg magadtól a vércukorszinted jelentősen lecsökken. Ennek hatására az inzulin felszabadulása is jelentősen csökken, ami viszont fokozza a zsírsav oxidációját, azaz a tested a zsírokból nyeri az energiát.

Az ilyen rövid ideig tartó rendkívül alacsony energiabevitel tehát jó hatással van a zsírégetésre. Jól hangzik, nem igaz!? 

Nem annyira, ha számodra fontos, hogy a nehezen megszerzett izomzatodat ne tedd ki veszélynek akár pár órára is.

Az időszakos böjt tehát jól jöhet, ha elsősorban zsírégetés a célod, de nem elsődleges szempont a sportteljesítményed. Ha mégis úgy döntenél, hogy bevállalod valamelyik diéta egyikét, akkor itt egy lista az étrend-kiegészítőkről, amelyek a segítségedre lehetnek a kalóriamentes órák átvészelésében!

Több típusa ismert. Olvass többet itt 

3,  ERŐSÍTŐ EDZÉS

OK. Az erősítés az erősítés.

Értem.

De itt van ez …

Az erősítés közvetlenül befolyásolhatja a zsírégetést.

Nézd meg, mikor felemeled a súlyosabb súlyokat, melyekre a tested úgy reagál, hogy több izomra támaszkodik, támogatni tudja a nehezebb edzést.

Több izom = magasabb metabolizmus. Magasabb anyagcsere = több tápanyag szükséges a súly megőrzéséhez. Több tápanyag szükséges = könnyebb a zsírvesztés.

Most sok olvasó ezt fogja mondani: “De nem akarom, hogy úgy nézek ki, mint egy erőmű … Nem akarok nagy és terjedelmes lenni”

Hát lassíts picit.

Természetesen ha egy nagy izomot, és méretet alakítottál volna ki eddig, akkor  valószínűleg nem olvasnád most ezt. Ha a táplálkozásod helyen van, és kevesebb kalóriát fogyasztasz, mint amit nap mint nap elégetsz, akkor nem leszel kigyúrt. Ígérem!

Plusz, nagyon nehéz, hogy úgy nézz ki, mint egy erőmű, ha nem eszel, edzel, élsz úgy, mint egy súlyemelő  nagyon hosszú időn keresztül.

Azt javaslom, hogy az edzésed tartalmazzon erősítő gyakorlatokat is, miközben a zsírégetés fázisát követed, VAGY legalább az edzésprogramba építs be 4  nagy gyakorlatból (fekpadon, guggolás, felhúzás, mellről nyomás)

Ez segít a hormonok (tesztoszteron, növekedési hormon stb.) optimalizálásában,amelyek hatalmas szerepet játszanak a zsírégetésben, és az általános energiában. Ráadásul az izomszövetet is megtartjamiközben égeti a testzsírt, ami azt fogja eredményezni, hogy tónusos és fitt leszel.

Erősnek és soványnak lenni Nagyon is  lehetséges – ez olyan varázslatosnak tűnhet, hogy úgy gondolod, talán nem is érheted el – de bízz bennem – nagyon is  lehetséges “
Most már Van 3 olyan Dolog, amivel elérheted, hogy nagyobb mennyiségű testzsírt égethess – anélkül, hogy extra edzéseket vagy őrült étrendeket kellene követned.

Ne próbálj meg szuper aktív edzéseket, mivel nem csak, hogy akadályozza a visszatérésed, az izom fejlődésedre is negatív hatással van, és az energiaszintedre sem lesz jó hatással, és a NEAT-ed is csökkenni fog!

További tippekért csatlakozz a zárt facebook csoportunkhoz: simonfitness® facebook csoport

Szeretnél látni egy pár átalakulást a simonfitness® programjai által?

OK, KLIKK IDE és nézzd meg őket!

Tetszett, amit olvastál? Oszd meg!


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com