2,5 milliárd forintért árulja fényűző luxusvilláját Friderikusz Sándor

fridi

A Pénzcentrum megtalálta az ingatlan hirdetését. Mutatjuk az exkluzív képeket.

Bulvárértesülések szerint milliárdokért árulja svábhegyi luxusvilláját Friderikusz Sándor. A villa hirdetését több ingatlanra specializálódott oldalon is megtaláltuk. Az egyik portálon 2,5 milliárd forintért kínálják, míg a másik hirdetés szerint 7,9 millió euró a vételár.

fridi

fridi1

fridi2

fridi3

fridi4

fridi5

fridi6

 

Az Engel & Völkers és a Duna House Prime kínálatában is megtalálható ingatlanhirdetés szövege szerint, csak “kivételesen keveseknek adatik meg olyan álomotthon, ahol a fantáziának és a szépségnek szinte semmi sem szab határt. Az alkotók tökéletes harmóniát teremtettek, megidézve az itáliai paloták pompáját, s a villa minden szegletében kompromisszumok nélkül válthatták valóra álmaikat.

Stílusában a villa tökéletes egységet mutat, amit neves, jórészt itáliai művészekből álló alkotógárda hozott létre. Az évekig készült freskók, a falakhoz helyiségenként hangolt, ravennai műhelyből származó mozaikok, egyedileg tervezett szőnyegek, fa-, fém és üvegmunkák, mind a legfinomabb képző és iparművészeti remekművek olyan tökéletes összhangban, akár egy olasz zenemű hangjai. A műalkotások természetesen XXI. századi technikát rejtenek a konyhától a fürdőkön át a könyvtárszobáig, de mindig alárendelt szerepet betöltve, a művészi értékeket kihangsúlyozva

- írják az ajánlóban, amiből az is kiderül, hogy az 1050 négyzetméteres, 3 szintesvillát káprázatos park öleli körül, mely teljes szimbiózisban él a környező védett erdőkkel, így valamennyi teraszról, a műalkotással felérő medencéből, sőt a teniszpályáról is a budai hegyek évszakonként új arcát mutató, ámulatba ejtő panorámáját élvezhetjük.

Pár évvel korábban egyébként kiderült, a tulajdoni lap szerint több lakásra osztott villa tulajdonosa nem is Friderikusz volt, hanem egy Kft. - írja a Bors. A cégnek ugyan van magyar ügyvezetője, de a tulajdonosa egy luxemburgi vállalat. Egyébként ugyanez a cég vásárolta meg korábban Friderikusz vállalkozásától a Vörösmarty téren lévő lakását is. További érdekesség, hogy a most eladósorba került svábhegyi villa korábbi tulajdonosa a meggyilkolt vállalkozó, Fenyő János volt.

Címlapkép forrása MTI/Mohai Balázs


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com