22 feldolgozhatatlan japán találmány

asp_620_japanese-inventions7

Tudjuk, hogy a japánok furák. De hogy ennyire?! Ezekkel a találmányokkal elnyerték minden idők legbogarasabb népe címet.

A legtöbb találmány láttán csak ennyi fogalmazódik meg benned: “Tényleg? Ez lehetséges? Emberek ezzel töltik az idejüket?” Aztán vannak azok a tárgyak, amiket alaposan megnézel és rájössz: kell! Ilyen a szemcsepp-tölcsér-szemüveg, amibe csak gondolj bele… Ugye, hogy kell?!

1. Esernyő, ami a 45 fokban, sőt, a vízszintesen verő esőtől is véd2. Egy diszkrét, utazásbarát hallásjavító eszköz, amely könnyen tárolható. A mottója: lehet, hogy te nem hallasz, de téged mindenki lát!3. Mégis tűrhetetlen, hogy az ember egész életében nem nézhet bele a saját fülébe! Egyes források szerint a japánok már dolgoznak a második, javított kiadáson, amivel majd hallhatod a szemed4. Ismét egy diszkrét eszköz, amit bárhol és bármikor bátran viselhetsz: a fejre szerelhető papírzsebkendő-tároló5. Íme az Á.Á.A., azaz az Állvány Állva Alváshoz – hogy tudtunk élni nélküle?!6. És elérkeztünk az elsőhöz, amit biztosan te is akarsz. A pukkantós fólia hihetetlen addiktív pukkanásai végtelenítve, megszabadítva téged a fólia cipelésétől. Zseniális!7. Fogalmunk sincs, hogy került ebbe a listába a szemcsepp-tölcsér-szemüveg. Ránézésre is megmondja bárki, hogy az elmúlt évtized leghasznosabb találmányáról beszélünk. Egyszerűen kifogástalan…8. Fáradt a kezed a szelfigyártástól? Túl rövid a karod? Itt a megoldás!9. Ez a párna megoldást kínál arra a szomorú és valószínűleg mindenki életében igen fájdalmas problémára, hogy ha féloldalasan a párnán fekve nézünk tévét, csak az egyik fülünkkel hallunk 10. Ez az a könyv, amit még egy átbulizott vagy átdolgozott éjszaka után is mindenki szívesen olvas :)11. Szereted a karaoke-t, de a többiek frászt kapnak, ha énekelsz? Már kapható Xboxra, PS3-ra a némító mikrofon. Csak te hallod magad, szerencsére mások nem. Hogy mi a különbség a hagyományos, de kikapcsolt mikrofon és e között, azt csak a japánok tudják…12. Hiánypótló: ez a kisfickó szól neked, ha forró a levesed. Mármint kiugrik a tányérodból, ha túl forró. 13. El a pajzán gondolatokkal! Ez egy tok. Méghozzá banánra.14. A kizárólag napenergiával működő öngyújtó15. Megvan az a figura, aki bólogat a BKV-n, mert folyton elalszik? Na, erre találtak megoldást a japánok. Újabb hiánypótló találmány a fejet rögzítő cuppanós sisak.16. Hosszú napod volt? Mindjárt térdre esel? A piszoár elé szerelhető térdtámasz segít!17. A legnépszerűbb találmány a szingli lányok körében18. És a szingli srácok körében19. Megfagyott a vaj a hűtőben? Reszeld le! (Már ha nincs 25 másodperced kicsit megpuhítani…)20. Sok lány kerül szembe saját hajszálaival az ételben. Ennek vége! Újabb diszkrét és esztétikus találmány, melyet akár a legelegánsabb étteremben is felvehetsz.21. Hívőknek: házasság-időzítő. Igen, addig számol vissza, ameddig egybe nem keltek, majd egy ünnepélyes pillanatban kinyílik és leveheted kedvesedről. Általában lányos apukák veszik.22. A kocka alakú dinnye ebben a mezőnyben szinte normálisnak tűnik


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com